📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Oczywiście że nas nienawidzą. To jest natura i odwieczna walka, którą wygrywamy,i żadne Animal rights, Me Too i BLM tego nie zmieni.
Chociaż ten piesek te panią w żółtym to nawet chciał pokochać
To fatality końskim zadem z 1:05 robi wrażenie. Choć stare.
Burn! Loot! Murder!
@up wiem wszystko rozumiem ale znalazłbyś się z nią sam na sam to zmieniłbys gadkę, też taki hojrak byłem dopóki się w burdelu pewnego dnia nie zameldowałem, oczywiście z jej syna prezydenta nie będzie ale tak ostro jak ty bym jej nie życzył, takie też są potrzebne, im starszy jesteś tym więcej odcieniu szarości dostrzegasz
A odwalcie się od zwierzątek. Ja na tym filmię widzę samych idiotów w starciu z biednymi stworzeniami.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja pierdole tamta szmata z psem pobiła już rekord w kurestwie. Obrzydliwa, głupia kurwa. Po co?
Dokładnie, parada spierdolenia ludzkiego, jak dla mnie.
janlew napisał/a:
Oczywiście że nas nienawidzą. To jest natura i odwieczna walka, którą wygrywamy,i żadne Animal rights, Me Too i BLM tego nie zmieni.
Ja tam widzę debili ze zwierzętami, którzy się proszą o krzywdę jak rusek na gzymsie czy hindus z przewodem.
A walka tam taka jak idioty z rowerem który wsadził sobie kij w szprychy. Jedyna fajna rzecz w tym to skutek, ryj rozbity, w tym wypadku ryj pod koniem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów