📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I to tyle z pierdolenia że tylko człowiek jest brutalny i tylko człowiek jest be i tylko człowiek ma w dupie ból i cierpienie innych zwierząt. To nie jest to pierdolenie z biologii i programów przyrodniczych puszczanych na dwójce przed południem. Life is brutal w skrócie.
@ UP
A co kurwa myślisz, że te zwierzęta mogą pójść do biedry po pasztet i bułki jak zgłodnieją ? Zabijają, bo muszą przeżyć i kiedy nadarza się okazja to jest to ich być albo nie być.
A co kurwa myślisz, że te zwierzęta mogą pójść do biedry po pasztet i bułki jak zgłodnieją ? Zabijają, bo muszą przeżyć i kiedy nadarza się okazja to jest to ich być albo nie być.
Git kurwa
Aż mi brakuje w komentarzach zdjęcia z harda, z czarnym bezdomnym któremu robale nogę wpierdalają, żeby materiał był cały (nie umiem go znaleźć )
Coś pięknego! Takie filmiki należy puszczać katolom za każdym razem kiedy zaczynają pierdolić o "prawie naturalnym".
Lipa mieć wyżerane wnętrzności jak żyjesz, biedny buffalo Jebany skos, pizda i pedał z torebką dokonał najodważniejszego czynu w życiu
Ha, dzikie psy i hieny, jakie to banalne...
Ja byłam kiedyś świadkiem jak gołąb postanowił spróbować swoich sił w sztuce latania i niestety nie pykło i runął na beton z wysokości ok drugiego piętra. O dziwo przeżył lecz nadleciała sroka i zaczęła go wpier**lać na żywca... Zrobiła mu dziobkiem dziurę w brzuchu i powoli, acz konsekwentnie pozbawiła go jelit. Musiała go porządnie trzymać bo cały czas się ruszał. Jakie to było DZIKIE
Ja byłam kiedyś świadkiem jak gołąb postanowił spróbować swoich sił w sztuce latania i niestety nie pykło i runął na beton z wysokości ok drugiego piętra. O dziwo przeżył lecz nadleciała sroka i zaczęła go wpier**lać na żywca... Zrobiła mu dziobkiem dziurę w brzuchu i powoli, acz konsekwentnie pozbawiła go jelit. Musiała go porządnie trzymać bo cały czas się ruszał. Jakie to było DZIKIE
darmowe safari dla wszystkich imigrantów
Chciałeś być mądry, ale jak zwykle nie wyszło. Pomyliłeś brutalność z sadyzmem. Rozróżniasz chyba zadawanie cierpienia innym w celu odczuwania przyjemności, satysfakcji, a zabijanie w celu przeżycia?
garota napisał/a:
I to tyle z pierdolenia że tylko człowiek jest brutalny i tylko człowiek jest be i tylko człowiek ma w dupie ból i cierpienie innych zwierząt. To nie jest to pierdolenie z biologii i programów przyrodniczych puszczanych na dwójce przed południem. Life is brutal w skrócie.
Jakoś wolę oglądać kompilację gdzie dzikie lub wkurwione zwierzęta wyrządzają krzywdę ludziom, którzy w większości sami się o to prosili
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów