Zakręcony typ
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zakręcony typ
Dał bym mu nunchaku i niech tak wywija nim był by nieco lepszy niż bruce lee...
Kubica też tak umie.
kurwa, boli od samego patrzenia!
Patrzcie i uważajcie młode sadolęta ! Tak mu się zrobiło od trzepania konia drogie sadolęta
Powinien jechac do bogatego kraju i niechcacy specjalnie wpadac pod samochod. AAAA panie reki mi rozjebales... no dobra daj pan dwie stowki papiera i zapominam o sprawie
Władysław I Łokietek kurwa mać
A co się ma zrosnąć przy zwichniętym stawie jedynie ścięgna ale jak nie nosiłeś w temblaku albo ktuś źle nastawił to masz, a gościu z filmu olał zwichnięty staw i mu tak zostało tyle.
Patrzcie świnie, król parkietu, ręka jak złamana.
Nakurwiam węgorza NANA NANA NANA
Nakurwiam węgorza NANA NANA NANA
Puncherfaust napisał/a:
O no i już wiem co mnie czeka na starość
Kiepsko się zrósł i się nie prostuje.
a wiec... naucz sie jezyka i jedz do bogatego kraju....
Aż mnie kurwa ręce rozbolały od samego patrzenia. Nie mogłem obejrzeć do końca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów