Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:18
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
watsman 2014-10-28, 19:34 33
wojsko mimo fali to fajna sprawa a taki rytuał na koniec to już zwyczajnie tradycja tam Przeszli najgorsze ale wśród nich ciot w rurkach nie będzie ;P

mogłaby wrócić zasadnicza służba....
Zgłoś
lois_hartos 2014-10-28, 19:37
spod celi podobnie się wylatuje..
Zgłoś
CrazyEdek 2014-10-28, 19:40 2
Zbiegł dwa razy.
Zgłoś
szelkin 2014-10-28, 19:46
Hahaha lois, racja :d
Zgłoś
Yanosik 2014-10-28, 21:02
A w polskiej armii jakie są tradycje związane z wyjściem z wojska? Wrzuci ktoś jakiś filmik? Pozdrówki.
Zgłoś
-UnStopaBle- 2014-10-28, 21:13 76
@Yanosik

Za te służby odjebane,
za te noce nie przespane,
za tą kaszę, za tą zupę,
chuj wam wszystkim za to w dupe
(jeb jeb jeb jeb)
Nigdy więcej juz kolacji w tej jebanej restauracji
Zgłoś
~Angel 2014-10-28, 21:47 7
Yanosik napisał/a:

A w polskiej armii jakie są tradycje związane z wyjściem z wojska? Wrzuci ktoś jakiś filmik? Pozdrówki.

Trochę tego było nie wszystkie ambitne jak wieszanie trampek na drzewach, ostatnia zaprawa w piżamach, przybijanie kubkami na stołówce, pompowanie wraz z wykrzykiwaniem miesięcy spędzonych w syfie, wyrzucanie miedziaków czyli dla trepów wszelkiego rodzaju "wierszyki" wypowiadane przy ostatnich posiłkach. Godziny spędzane na robieniu pomponów i wyszywaniu szelek czy koszulek niestety komercja zniszczyła przepiękną tradycję robienia chust i już prawie nikt (11 lat temu) ich ręcznie nie robił a kupował gotowe robione maszynowo.

-UnStopaBle-,
Jeszcze było jakoś tak:
Za obiadek dziękujemy lecz następny w domu zjemy.

Zgłoś
Yanosik 2014-10-28, 21:48 1
Pytam bo jestem gówniarz który obowiązkowej służby nie przeżył a moi starsi bracia jakoś się przed nią uchowali . Z tego co widzę w moim mieście to nawet nie ma już warty przed wojskiem, tylko obiektu chroni firma ochroniarska (tak, wymogi unii europejskiej...) a z tego co wiem to żołnierze w tej bazie logistycznej 8 godzin w ping-ponga grają na sali i mało ma to wspólnego ze starym wojskiem. Kiedyś widziałem na youtubie stary serial dokumentalny emitowany przez tvp2 'kompania powietrzna' czy coś takiego, fajne jaja się tam działy.
Zgłoś
Modrzew88 2014-10-28, 21:56 3
up
"Kawaleria powietrzna".
Zgłoś
pkroliczek28 2014-10-28, 22:38 6
Yanosik- Na obcince było trzeba nauczyć się " Ja, kot parszywy;

Z kitą a bez grzywy;

Z pazurami do drapania;

Z cyfrą od za..ebania;

Z poszanowaniem dla starej fali;

Proszę o pozwolenie wykonania zaprawy do obcinki:

Pierwsza za starego;

Druga za dziewczynę jego;

Trzecia za tych, co na mieście;

Czwarta za tych, co w areszcie;

Piąta za tych, co w ch..ja grają;

Szósta za te panny, co dupy dają;

Siódma za górali;

Ósma za tych, co na warcie stali;

Przeto szanując wojskowe obyczaje;

Do obcinki dziś przystaję;

Z kitą zadartą do góry;

Na wysokości Pałacu Kultury."
Zgłoś
rai87 2014-10-28, 23:18
Oj gdyby tak zrobił dzisiaj co niektórym zbiórkę w dwuszeregu na podokietniku.
Zgłoś
PeterZ 2014-10-29, 0:01
"Do kawalerii wstąpić chciałem..."
Zgłoś
TRQPL 2014-10-29, 9:18 2
Yanosik napisał/a:

Dużo rożnego rodzaju wierszyków lub piosenek. Trochę rytuałów związanych z okresem poboru.

Filmy chyba nie nadają się do publikacji.

"Rosół bez mięsa , to zupa. Chłop bez wojska , to dupa."

"Jak to mawiał święty Łukasz w wojsku fali nie oszukasz"

"Koniec MON-U, koniec fali
Już nie będą nas JEBALI!"

Pozdrawiam wszystkich rezerwistów z JW 1460 Orzysz.

Wiosna, lato to nie fala;

Jesień wszystkie napierdala.

Zgłoś
bosslolkowy 2014-10-29, 10:24 8
Powinno być jakieś przeszkolenie chociąz 2-3mies jak się bronią obsługiwać. Między szkołą średnią,a studiami, żeby nie było wymigiwania i wiedzielibyśmy chociaż jak trzymać broń w razie czego
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem