Jak dotąd nazwisko Ziobro bardzo źle mi się kojarzyło ale po dzisiaj mam nadzieje że będzie mi się kojarzyło tylko z Jankiem
Na olimpiadzie na medale liczyłem tylko na Justyne ale teraz myśle że śmiało kilka medali możemy wyciągnąć i ze skoków.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@wormader
mogole Stoch to mistrz świata, w drużynówce będziemy mieć medal indywidualnie też powinniśmy zdobyć jeden.
mogole Stoch to mistrz świata, w drużynówce będziemy mieć medal indywidualnie też powinniśmy zdobyć jeden.
osobiście nie jestem fanem skoków narciarskich, ale zawsze miło popatrzeć jak Polacy wygrywają
super!! Małysz pewnie dumny
Następny płaczek.
Po pierwsze trzeba się cieszyć z każdego sukcesu Polaka.
Po drugie nie sukcesu, tylko trzeba docenić ciężką pracę.
luz w dupie, to jego sekret
vass napisał/a:
Następny płaczek.
Po pierwsze trzeba się cieszyć z każdego sukcesu Polaka.
Po drugie nie sukcesu, tylko trzeba docenić ciężką pracę.
Płaczkiem można nazywać ciebie hipokryto (wystarczy spojrzeć w temat o babie co chce się wyskrobać). Chyba również nie wiesz co oznacza "kibic sukcesu".
Pozdrawiam cie cieplutko.
Kurwa i za mądrowanie wyjebali go z reprezentacji.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów