Jak dotąd nazwisko Ziobro bardzo źle mi się kojarzyło ale po dzisiaj mam nadzieje że będzie mi się kojarzyło tylko z Jankiem
Na olimpiadzie na medale liczyłem tylko na Justyne ale teraz myśle że śmiało kilka medali możemy wyciągnąć i ze skoków.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@vass, nie zwracaj uwagi na jego post. Na sadolu jest w chuj debili na których nie warto zwracać uwagi.
teraz codziennie ebdziecie tu te jebane skoki wrzucac?
kurwa było zdjęcie, była informacja, po chuj jeszcze filmik
Po wyjściu z progu pierwsze co, to kibicowałem mu, żeby ustał tak daleki skok, bo odrazu po wyjściu z progu widać było, że będzie bomba.
Dlaczego się tobie, źle kojarzyło?! Tefauen wyprał ci beret czy jesteś lewacką "istotą"?
nieposzło mu w polityce to se poszedł skoczyć...
CYCONAUTA napisał/a:
Na olimpiadzie na medale liczyłem tylko na Justyne ale teraz myśle że śmiało kilka medali możemy wyciągnąć i ze skoków.
to na nic lepiej nie licz ekspercie jeśli po jednym zwycięstwie już obstawiasz medale( zwłaszcza jego) to gówno wiesz oczywiście, żaden inny Polak nigdy w skokach nic nie wygrał i do wczoraj nikt nie liczył na medal chociażby jakiegoś Stocha nie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów