📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kobita miała dobre chęci ale jak dostała pierwszego luta na twarz to chyba emocje opadły
Rozpierdala mnie spokój tego typka w czapce z daszkiem. Stoi spokojnie, pełna kultura
czemu zawsze podczas bijatyki na rekach musi wisiec baba? Moja ma wyrazny zakaz.
Zacznijmy od tego, że w Rosji nic nie jest zwyczajne.
fajnie mu z łokcia wyjebał na początku zadymy
@up jak już zaczynasz się wymądrzać troglodyto to dokończ waść
0:44 piekna bomba
Kwiaciarnia a nie bar.
lofix1 napisał/a:
@up jak już zaczynasz się wymądrzać troglodyto to dokończ waść
At your service...
Poniżej masz tu, "kolego", gotowca. Zatem, step by step:
1. Skopiuj sobie link poniżej:
translate.google.pl/ru|pl|
(skopuj cały link, z |pl| na końcu wiersza)
2. Skopiuj do widocznej rameczki słowo Цветы )
3. Przeczytaj rozwiązanie zagadki.
Wujek google nie gryzie. Pozdrawiam, przepełniony szacunem... i zastanawiaj się, jakim cudem napisałem to po rosyjsku?! To taka mała tajemnica wiary...
i Luz-pomijając fakt gdzie była zadyma to przynajmniej nikt mendowni nie wzywał przytulili się i poszli na piwko:)a u nas??kto pierwszy na pały zadzwoni ten poszkodowany i gorąca linia się robi-i kto ma pały w kontaktach ten wygrywa
W Rosji żeby żyć trzeba być twiordym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów