Wg. źródła to tych dwóch zarysowało samochód temu co ich napierdala bo nie chciał ich wpuścić na swój pas.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takich suchoklatesów to można ponapierdalać I człowiek sobie ego połechcze i trochę kalorii spali. Przyjemne z pożytecznym...
Właśnie miałem to samo napisać hehehe.
gdzie był król kurwa
Widocznie dwóch na dwóch ale trzeci rurkowiec stwierdził,że nie będzie bruździł sobie ani własnym spodniom więc postanowił odpuścić Jakie to jest żałosne
Do z dekretu samego półka króla Albanii wszyscy Albańczycy muszą trenować MMA
Zjebani zwolennicy jazdy na zamek zostali urażeni, że ktoś nie dał sobie wymusić pierwszeństwa? hahahahah
@up l, w Albanii nie ma czegoś takiego jak pierwszeństwo. Byłem w tym roku w wakacje. Jazda tam bardziej przypomina jazdę w Indiach niż u nas. Wszyscy jadą dosłownie jak chcą, bez świateł, kierunków, co skrzyżowanie to wypadek. Stada bezpanskich psów wszędzie :o nie ma znaków, a jak są to nie znaczy że droga będzie tam gdzie one wskazują. Znaki podziurawione przez kule. Ogólnie dość ciekawie tam ;D dziwię się że sam gdzieś tam wypadku nie miałem aaa... To co na filmiku widzimy to super nowoczesna albanska autostrada. Normalnie u nich autostrady to 2 pasy w jedną, 2 w drugą w mieście i bez barierek albo pasów zieleni, które odgradzaja jezdnie.
Cytat:
Zwykły dzień w Albanii
Od ostatnich wyborów takie akcje stają się normalką też w Polsce, dzięki kibolom wyklętym, uznawanym przez niektórych za patriotów.
posta dodal nadludz polak..... zwykly dzien w albani... baedziej to pasuje do polen...
Albański raj......
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów