📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Przyjechał wykupić polisę ubezpieczniową
W sumie tak myślę że jakbym mieszkał w kraju gdzie dwa razy do roku przechodzi tornado i rozpieprza wszystko w pył to też bym się nie wysilał i robił domy z dykty.
ktoś mu podciął przewody hamulcowe . i się wjebał.
Kiedy właśnie te domy są rozpierdalane bo budują je takie chujowe, jak u nas przechodzą tornada to najwyżej zwiewa dachy i to tylko tam gdzie krawędź dachu wystaje poza obrys budynku, jakbym miał dom budowany po naszemu w USA to przed tornadem bym najwyżej sprzątnął graty z podwórka i zabił okna dechami. Bo nasze domy to twierdze przy ich budach
Fake, widać jak przed wjazdem auta,podpiera się ręką i próbuje wstać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów