siupnij wódy, zapal szluga i wyskocz się przewietrzyć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:46
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to w Rosji przepijają jednak...
Nie chciał pojara zostawić więc skoczył
No tak kurwa, ruski naziol... (godło III rzeszy wydziarane na plecach)
Niezły pomyleniec. Rosja to naprawdę stan umysłu.
artiee napisał/a:
Co kurwa znaczy "jobany w rot" ? No nichuja nie wiem.
Pewien nie jestem, ale tak na chłopski rozum to znaczy to po prostu "jebany w ryj", czy jakoś tak.
he czasami wydaje mi sie ze w rosji to jacys troszke inni ci ludzie sa...
A właśnie a propo szluga...
a może to było jebany w żop (walony w dupe)
tak tylko dywaguje....
tak tylko dywaguje....
Po wódce jest się nieśmiertelnym w Rosji oczywiście, pewnie wstał i się otrzepał i poszedł dalej chodź słychać p..cię o ziemię
@ ojcowy
Zamknij mordę pizdokleszczu. Sam wypierdalaj na samosię popytać o swoich problemach z penisem może ktoś Ci doradzi, że nie wkłada się go do odkurzacza...
Rosja jak Rosja kraj debili i kurw.
Zamknij mordę pizdokleszczu. Sam wypierdalaj na samosię popytać o swoich problemach z penisem może ktoś Ci doradzi, że nie wkłada się go do odkurzacza...
Rosja jak Rosja kraj debili i kurw.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów