siupnij wódy, zapal szluga i wyskocz się przewietrzyć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie chciał pojara zostawić więc skoczył
No tak kurwa, ruski naziol... (godło III rzeszy wydziarane na plecach)
Niezły pomyleniec. Rosja to naprawdę stan umysłu.
artiee napisał/a:
Co kurwa znaczy "jobany w rot" ? No nichuja nie wiem.
Pewien nie jestem, ale tak na chłopski rozum to znaczy to po prostu "jebany w ryj", czy jakoś tak.
he czasami wydaje mi sie ze w rosji to jacys troszke inni ci ludzie sa...
A właśnie a propo szluga...
a może to było jebany w żop (walony w dupe)
tak tylko dywaguje....
tak tylko dywaguje....
Po wódce jest się nieśmiertelnym w Rosji oczywiście, pewnie wstał i się otrzepał i poszedł dalej chodź słychać p..cię o ziemię
@ ojcowy
Zamknij mordę pizdokleszczu. Sam wypierdalaj na samosię popytać o swoich problemach z penisem może ktoś Ci doradzi, że nie wkłada się go do odkurzacza...
Rosja jak Rosja kraj debili i kurw.
Zamknij mordę pizdokleszczu. Sam wypierdalaj na samosię popytać o swoich problemach z penisem może ktoś Ci doradzi, że nie wkłada się go do odkurzacza...
Rosja jak Rosja kraj debili i kurw.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów