📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wernetto napisał/a:
dwie osoby zabite
Nie ściemniaj kłamczuszku, napisałeś to bo więcej piwek chcesz hehe
@up pani zmarła na miejscu, pan w szpitalu. O ile na liveleak nie ściemniają
Idziesz po ziemniaki niedzielnym spokojnym porankiem i wracasz w torbie. Co ma wisiec nie utonie.
Te gazele to chyba projektowali po pijanemu. Chyba na każdym filmie nawet przy lekkiej stłuczce się wywracają.
A buty im zostały?
Z tego co widzę to spierdolili za róg, więc nici z wyskoku z butów albo wymiotowania flakami.
Z tego co widzę to spierdolili za róg, więc nici z wyskoku z butów albo wymiotowania flakami.
Wnioskując po filmie nic im się nie stało, a na liveleak nie ma nic napisane o ich stanie.
kisapl napisał/a:
Wnioskując po filmie nic im się nie stało, a na liveleak nie ma nic napisane o ich stanie.
Babka zginęła, ViralHog potwierdził
Facet próbuje uciec, baba stoi i ręce wyciąga, czyżby przenośna kuchnia jechała ?
Ja pierdole jakie te baby sa glupie, facet ma jakis tam instynkt samozachowawczy i probuje spierdalac a ta durna baba stoi i liczy kurwa na to, ze jak zasloni oczy RECYMA to nic jej sie nie stanie, brak slow. To samo widzialem na skrzyzowaniu przy wschodnim w warszawie, baba sobie przechodzi przez jezdnie w miejscu niedozwolonym, nakurwia na nia rozpedzone Audi zaczyna hamowac, klakson wcisniety po sam lokiec a ta durna kurwa ZASLANIA TWARZ I IDZIE TAKIM SAMYM SPACEREM DALEJ, myslalem, ze jej zajebie jak tam stalem, krew sie gotuje jak widze takie bezmuzgie yeti.
Az sie wkurwilem.
Az sie wkurwilem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów