Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Źródło
Przemyśl. Amstaff zaatakował 12-latka, który odwiedził kolegę w mieszkaniu. Chłopiec trafił do szpitala, lekarze walczą o jego życie. Do zdarzenia doszło w poniedziałek, w mieszkaniu jednego z bloków przy ul. Lelewela w Przemyślu.12-latek odwiedził kolegę, który mieszka z dwoma psami rasy Amstaff. Nagle zwierzę zaatakowało chłopca, który odniósł rozległe obrażenia: dziecko ma głębokie rany kąsane szyi, twarzy, klatki piersiowej i złamaną rękę. Jak przekazał polsatnews.pl rzecznik pogotowia Marek Janowski, w karetce doszło do zatrzymania krążenia, jednak udało się je przywrócić. 12-latek w ciężkim stanie trafił do szpitala. Policja potwierdza, że otrzymała zgłoszenie w tej sprawie. - Na miejscu pracują policjanci, którzy ustalają dokładnie co się stało - powiedziała portalowi Nowiny24 st. asp. Małgorzata Czechowska z Komendy Miejskiej Policji w Przemyślu.
Jeden potencjalny morderca w mieszkaniu to mało, lepiej dla pewności mieć dwóch. Brawo odpowiedzialni rodzice.
po co tak daleko sięgać za ocean? Polska, wczoraj;
Jeden potencjalny morderca w mieszkaniu to mało, lepiej dla pewności mieć dwóch. Brawo odpowiedzialni rodzice.
Nie lubie takich psów, są to psy na tyle agresywne i terytorialne, że tylko sebuś z karynką mogli zdecydować się na trzymanie takich psów w bloku
Zwierzęta nie są dla idiotów, tak samo jak dzieci. Więc patola uwielbia to wszystko hodować razem oczywiście.
Nikt nie miał choćby szpadla?
Zakurwisz mu że szpadla i zaczynie atakować ciebie.
Szkoda psa.
Mam owczarka niemieckiego, wiem co i jak. Tzn sparingi takie kiedyś robiłem dla ucieszy pieseła.
No ok, szkoda nogi xd. Ale sam bym chętnie takiego potwora kopnął i spierdolił na auto
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów