Życie codzienne żołnierza amerykańskiego na misji w afganistanie. Muzyka może trochę przeszkadza, ale i tak przyjemnie się ogląda.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cHuj z Hamburgerami i ich wymyśloną wojną chuj w dupę pajacom co się ty podniecają
Muzyka akurat pasuje tu jak ulał polecam poczytać tekst tego kawałka. Nie dla pizdusiów
Five Finger Death Punch- Bad Company
Five Finger Death Punch- Bad Company
chlop
wojne zaczeli politycy. To raczej na nich bluznij. Ogladałem wiele materiałów na temat amerykanów i wiekszość nie chce wojen. No ale taki smutna osoba jak Ty raczej tego nie zrozumie.
wojne zaczeli politycy. To raczej na nich bluznij. Ogladałem wiele materiałów na temat amerykanów i wiekszość nie chce wojen. No ale taki smutna osoba jak Ty raczej tego nie zrozumie.
Brakuje tylko Polskich najemników i zatrważającej muzyczki, aby gawiedź się podniecała jacy to nasi chłopcy są dzielni.
Nope.
Nope.
chlop napisał/a:
cHuj z Hamburgerami i ich wymyśloną wojną chuj w dupę pajacom co się ty podniecają
Ty jesteś jednym z tych co nienawidzi ciapaków, ale jak jest ktoś kto ich zabija to źle?
@up true wojna u ciapatych bleee ale zabijanie ich jest spoko huj wie o co chodzi
Ktoś mi powie co za sprzęt trzyma gościu w 3:05?
chlop napisał/a:
z takimi i innymi pi*dami nie ma jak rozmawiać. Nie lubię amerykańców, ale tam chociaż żołnierzy swoich szanują nie to co tutaj w tym burakowym k*rwidole. Tacy jak Ty to pi*deczki, które jedyne co potrafią to w sieci być odważni. Zesrałbyś się szybciej niż by pocisk od taliba doleciał w takiej sytuacji jak oni. Idź teraz porozrzucaj gnój na swoim pastwisku w kuchni i słomę z butów powyciągaj
cornishon69 napisał/a:
Ktoś mi powie co za sprzęt trzyma gościu w 3:05?
Wygląda na m4a1 z celownikiem ACOG, przednim gripem plus inne pierdoły różne rzeczy sobie tam amerykańce doczepiają
Cztery minuty chowania się, strzelania na oślep. Czasem mam wrażenie, ze ta armia sobie sama zadaje największe straty.
3:25 - afgańczyk idzie a te ciołki się kryją, jakby byli pod obstrzałem. Żenada.
3:25 - afgańczyk idzie a te ciołki się kryją, jakby byli pod obstrzałem. Żenada.
No mają chłopaki demokratyczne podejście
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów