📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co ja był dał za spędzenie przynajmniej 10 minut w stanie nieważkości.
Teraz wróci na Ziemię, przejdzie się 100 metrów i będzie styrany jak maratończyk
@UP kolejny który wie wszystko lepiej nie wstając od komputera
@up dupami ;]
fajnie tak poogladać ale na dłuższą metę jakbym miał tam przebywać kilka-kilkanaście lat to w sumie chyba bym wolał Ziemie
Holineks napisał/a:
fajnie tak poogladać ale na dłuższą metę jakbym miał tam przebywać kilka-kilkanaście lat to w sumie chyba bym wolał Ziemie
Jednym z problemów, które towarzyszą wysłaniu człowieka na Marsa jest to, że jest coś takiego w oku, że po dłuższym czasie pobytu w stanie nieważkości powoduje zanikanie wzroku itd.
A weź tu się kurwa spać połóż, zaraz gdzieś pofrunie i jebnie się w łeb. No chyba ze śpią w pasach, albo mogą sobie włączyć grawitacje. Większą lipa jak się ziemia na ich oczach zacznie rozkurwiać, o ile by przeżyli, choć wątpię, to mieliby niezła lipę, będąc ostatnimi przedstawicielami rasy ludzkiej, musieliby się przedstawić na homo, bo żadnej kobiety tam nie maja i walić w dupę dopóki zapasy żywności się nie skończą, i jeden nie zajebie drugiego żeby coś opierdolić
Corey_09 napisał/a:
A weź tu się kurwa spać połóż, zaraz gdzieś pofrunie i jebnie się w łeb. No chyba ze śpią w pasach, albo mogą sobie włączyć grawitacje. Większą lipa jak się ziemia na ich oczach zacznie rozkurwiać, o ile by przeżyli, choć wątpię, to mieliby niezła lipę, będąc ostatnimi przedstawicielami rasy ludzkiej, musieliby się przedstawić na homo, bo żadnej kobiety tam nie maja i walić w dupę dopóki zapasy żywności się nie skończą, i jeden nie zajebie drugiego żeby coś opierdolić
Człowieku, płakać mi się chce jak czytam takie głupoty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów