Hehehehehe sporo demokracji na sekundę
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Tyle amunicji na taką łódeczkę? Puszczą podatników z torbami.
Operator słabego cela ma
kernelstrong napisał/a:
Ja p🤬lę wyj🤬i amunicji za 50.000 $ ....już lepiej, żeby tam wlazł i nakradł.
Dać mu podpłynąć bliżej i wtedy go skasować
Chyba nie miał w tym kajaku 10 ton trotylu;)
A to nie jest jakiś dron? Coś mi za mały ten statek
Jak to jakieś ćwiczenia są a strzelają do celu, po c🤬ja by mieli z taką plandeką piraci płynąć.
Przecież to cel do ćwiczebnych strzelań.
Nie wiem, ale się wypowiem. Kiedyś koleżka ochraniał statki. Mówił że mają na stanie karabiny i broń krótką której nie mogą użyć do odparcia ataku. Może chodzi o to na jakich wodach terytorialnych się znajdują. Mogą lać wodę z armatek wodnych. Gdy dojdzie do wtargnięcia na pokład mają się schować w specjalnej kajucie z której można sterować statkiem, wezwać pomoc i czekać na instrukcje. I tu się zaczyna cyrk, mogą tam siedzieć zamknięci tydzień lub więcej. Wszystko zależy od negocjaci armatora z piratami. Tak zapamiętałem jego wypowiedź może coś pokręciłem.
Rutus napisał/a:
Nie wiem, ale się wypowiem. Kiedyś koleżka ochraniał statki. Mówił że mają na stanie karabiny i broń krótką której nie mogą użyć do odparcia ataku. Może chodzi o to na jakich wodach terytorialnych się znajdują. Mogą lać wodę z armatek wodnych. Gdy dojdzie do wtargnięcia na pokład mają się schować w specjalnej kajucie z której można sterować statkiem, wezwać pomoc i czekać na instrukcje. I tu się zaczyna cyrk, mogą tam siedzieć zamknięci tydzień lub więcej. Wszystko zależy od negocjaci armatora z piratami. Tak zapamiętałem jego wypowiedź może coś pokręciłem.
Ponoć broń na statku ma tylko kapitan zamkniętą w sejfie w razie buntu na pokładzie.
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Tyle amunicji na taką łódeczkę? Puszczą podatników z torbami.
Przecież to tarcza była i ćwiczenia jakieś.
Prawdziwa demokracja robi brrrrrr
To strzelanie treningowe,łódeczka to tarcza strzelnnicza.
kernelstrong napisał/a:
Ja p🤬lę wyj🤬i amunicji za 50.000 $ ....już lepiej, żeby tam wlazł i nakradł.
nie pozwalam. tą łodzią płynęły moje bdsm zabawki z aliexpress
psyhepl napisał/a:
Oni chyba strzelają pierwszy raz w życiu
A u Ciebie w piwnicy nie buja?
Zostają już tylko tratwy na trasie afryka-EU
Uuuuuuu ależ piękna mielonka 🥳💩😊