📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Baby w czasach femininazizmu tak wkurwiają, że akurat podejście do nich, warto by ze wschodu zaimportować, jak dajmy na to np. kawę.
W sumie podejście do sodomitów, żydów, czarnych, zwierzą i innych muzułmanów też mają spoko.
PS. A koleś na filmie prócz żony która pewnie się puszczała, jeszcze nawet hipisa w żółtku trafił. No brawo. Piwko leci.
W sumie podejście do sodomitów, żydów, czarnych, zwierzą i innych muzułmanów też mają spoko.
PS. A koleś na filmie prócz żony która pewnie się puszczała, jeszcze nawet hipisa w żółtku trafił. No brawo. Piwko leci.
siedlik napisał/a:
Te chłopy to jakieś pedały po prawej, zero reakcji.
Jest 7 miliardów ludzi. Nie ma co narażać swojego zdrowia lub życia dla jednej nieznajomej osoby atakując wściekłego typa ze zbitą butelką w ręku.
I tak do niego wróci czyli zaraz zobaczymy następne podejście
Myślę że ten w żółtej to kobieta
siedlik napisał/a:
Te chłopy to jakieś pedały po prawej, zero reakcji.
kasiasin napisał/a:
siedlik napisał/a:Te chłopy to jakieś pedały po prawej, zero reakcji.
Raczej nikt o zdrowych zmysłach, nie będzie się szarpać z gościem z zbitą butelką, czy nożem, w tak ciasnym pomieszczeniu. Potnie ci twarz, lub dostaniesz w brzuch.
To tylko kobiety mogły się rzucić na uzbrojonego gościa, będąc uczone, że ich nie zaatakuje, a jak widać zaatakował.
Ja bym co najwyżej mógł nagrywać, tak to mam wyjebane póki nie atakuje nikogo kogo znam. Dla obcej osoby się narażać nie będę. Widzisz nóż, uciekasz...
LaChupacabra napisał/a:
Jest 7 miliardów ludzi. Nie ma co narażać swojego zdrowia lub życia dla jednej nieznajomej osoby atakując wściekłego typa ze zbitą butelką w ręku.
niby jo, ale zawsze to okazja do wyrwania chwasta :v poza tym nie naraziłbyś się, gdybyś np wbił mu nóż w szyje, albo w środek dupy Na bank nie miałby ochoty ci oddać xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów