📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No i coroczne strzelanie ćwiczebne w terenie zabudowanym zaliczone
W cywilizowanym świecie robi się to chyba inaczej....
Szczekacie na Rosjan jak małpki, ale jak wam NATO zwali ciapaków na głowę a samo będzie zajadać burgery za oceanem i patrzeć na cały cyrk, to właśnie Rosjanie przyjdą walczyć z islamistami, gdy wy ze strachu nasracie w gacie i będziecie lizać im stopy byleby nie ucięli wam łbów.
rosjanie to sami mają problem z ciapatymi
Pinkie222 ja tam nie wyczekuje na rosjan , skąd ty jesteś , i czy twój dziadek nie wital z takim entuzjazmem w 39 sowietów z jakim ty na ruskich czekasz ?
Nato się wypieło prawda ale ruscy już tu kurwa byli ile kurwa można raptem 20 lat temu sie wyniesli
Pinkie222 ja tam nie wyczekuje na rosjan , skąd ty jesteś , i czy twój dziadek nie wital z takim entuzjazmem w 39 sowietów z jakim ty na ruskich czekasz ?
Nato się wypieło prawda ale ruscy już tu kurwa byli ile kurwa można raptem 20 lat temu sie wyniesli
Oni celują w ogóle?
@krzywyogurek - praktycznie nie celują. Tzw. ogień zaporowy i oczekiwanie na wsparcie.
Celował to tam może jeden, po oknach szukał celu, tylko nie miał do kogo strzelać. Teraz zgadnij w której minucie to miało miejsce. Jeszcze takie drugie pytanie bym miał, ale to już pominę. Bo jeszcze się wam mózgi zagotują.
Celował to tam może jeden, po oknach szukał celu, tylko nie miał do kogo strzelać. Teraz zgadnij w której minucie to miało miejsce. Jeszcze takie drugie pytanie bym miał, ale to już pominę. Bo jeszcze się wam mózgi zagotują.
Na chuj oni strzelają z 5.45 do ceglanych ścian? Głupota. Tak samo wróg w budynku a żaden nie wymyśli, żeby z granatnika ostrzelać czy granatami wyczyścić...
@Jumai - nie do ścian, to pudła nietrafione w okna. Z granatników też jest ostrzał. Ale tego masz mniej niż amunicji, nie trafisz w okno to poszło się jebać takie ostrzeliwanie...
@szogunek - gdzie Ty to widzisz?
@szogunek - gdzie Ty to widzisz?
To czeczeńskie ścierwo, a nie ruscy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów