📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Miała kask to pewnie żyje jeszcze
Piwko za muzyczkę!
Wkurwiają mnie już te wszystkie dwukołowe pojazdy rowery skutery motory itd. Po tych wszystkich filmikach na sadolu mam już paranoję i jak widzę jakiegoś pedalarza na boku drogi albo nawet na chodniku czy ścieżce która jest blisko drogi to omijam maksymalnie jak tylko to możliwe bo mam wrażenie że zaraz takowy się wypierdoli akurat i poleci prosto pod koła samochodu i łeb zostanie zgnieciony
Przydałby się widok z innej kamery, żeby zobaczyć czy faktycznie śmieciarka ją zabrała, czy może uzyskał szybki rozwód.
Magint napisał/a:
Enya zawsze spoko.
W "South Parku" mieli troszeczkę odmienne zdanie. Aczkolwiek sentyment pozostał z czasów, kiedy występowała razem z Clannad.
Twoje opisy Halman, to jakaś tragedia jest. Piszesz ..." a teraz bez metafor" po czym dodajesz metaforę. Śmieciarka nie może nikomu żony zabrać, więc zdanie to jest metaforą. Słabą jak twoje opisy ale jednak metaforą.
Rutik napisał/a:
Twoje opisy Halman, to jakaś tragedia jest. Piszesz ..." a teraz bez metafor" po czym dodajesz metaforę. Śmieciarka nie może nikomu żony zabrać, więc zdanie to jest metaforą. Słabą jak twoje opisy ale jednak metaforą.
wyjaśniłeś sam sobie działanie metafory w metaforze i nadal nie rozumiesz. Brawo, to chyba te narkotyki z przeszłości.
Halman napisał/a:
wyjaśniłeś sam sobie działanie metafory w metaforze i nadal nie rozumiesz. Brawo, to chyba te narkotyki z przeszłości.
Gdybyś spędzał tyle czasu na studiowanie ojczystego języka co marnujesz na wzrucanie filmików, wtedy być może nie robiłbyś z siebie idioty próbując udowadniać swoje racje będąc w błędzie. Jeżeli po narkotykach z przeszłości pamiętam podstawy polszczyznyepiej niż Ty, to oprócz wrzucania filmików na Sadistica nie wróżę ci żadnej innej kariery.
Rutik napisał/a:
Jeżeli po narkotykach z przeszłości pamiętam podstawy polszczyznyepiej niż Ty
naćpanych nie wpuszczali wtedy do szkoły, coś pojebałeś, to widać.
Halman napisał/a:
naćpanych nie wpuszczali wtedy do szkoły, coś pojebałeś, to widać.
Czyli jesteś imbecylem tak jak myślałem. Wrzucaj sobie te filmiki, udawaj że jesteś śmieszny i nazywaj się wujkiem halmanem jak masz to w zwyczaju. Szkoda mi czasu na kolesia który porzucił szkołę po kilku klasach podstawówki. Do widzenia się z panem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów