📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
młody pizda ma rękawice powinien łapać,ale zamuła i łysy ma obciąg...
Ewidentnie widać, że gracz piłeczkę rzucił dziecku, a przejął ją pajac z drugiego rzędu. To przykre zdarzenie podkreśla tylko jak dorośli potrafią być skurwiałymi śmieciami... Moim zdaniem powinien dać dzieciakowi piłkę- uwierzcie mi lub nie, jak bym tak zrobił...
Film nie pokazuje pełnej historii:
Kilka osób otaczających tego faceta, a także Chicago CUBS, potwierdziło, że facet podarował już temu dziecku piłkę do gry kilka rund wcześniej. Co więcej, CUBS zaangażował się po ukazaniu się filmu i dziecko dostało kolejną piłkę - podpisaną przez Javiera Baeza. Według świadków piłka pokazana na klipie została przekazana innemu młodemu kibicowi. Ponadto podarował innym dzieciom jeszcze dwie piłki które do niego trafiły.
Kilka osób otaczających tego faceta, a także Chicago CUBS, potwierdziło, że facet podarował już temu dziecku piłkę do gry kilka rund wcześniej. Co więcej, CUBS zaangażował się po ukazaniu się filmu i dziecko dostało kolejną piłkę - podpisaną przez Javiera Baeza. Według świadków piłka pokazana na klipie została przekazana innemu młodemu kibicowi. Ponadto podarował innym dzieciom jeszcze dwie piłki które do niego trafiły.
@up
stary i głupi jestem i nie zrozumiałem, mimo trzykrotnego przeczytania. Jaki facet, jakiemu dziecku i dlaczego kilka rund wcześniej? Wcześniej przed tym jak gracz rzucił mu piłkę, chłopak nie złapał i zajebał mu ją ten typ z tyłu? I to ten typ czy gracz? A jeśli podarował 2 inne piłki to znaczy, że złapał 3 w meczu? Nie rozumiem, a jeszcze nic dzisiaj nie wypiłem....
stary i głupi jestem i nie zrozumiałem, mimo trzykrotnego przeczytania. Jaki facet, jakiemu dziecku i dlaczego kilka rund wcześniej? Wcześniej przed tym jak gracz rzucił mu piłkę, chłopak nie złapał i zajebał mu ją ten typ z tyłu? I to ten typ czy gracz? A jeśli podarował 2 inne piłki to znaczy, że złapał 3 w meczu? Nie rozumiem, a jeszcze nic dzisiaj nie wypiłem....
@upy
to jak było, bo nie znam angielskiego,
ale chętnie dojebałbym, choćby opisem, temu debilowi w okularach przeciwsłonecznych
to jak było, bo nie znam angielskiego,
ale chętnie dojebałbym, choćby opisem, temu debilowi w okularach przeciwsłonecznych
korowiow777 napisał/a:
@up
Jak dziecku. Pewnie na PO albo PiS głosujesz.
Osoby otaczające faceta w okularach potwierdziły że do tego dzieciaka leciało kilka piłek w kilku rundach z czego trzy złapał gościu w okularach albo sam dzieciak i przekazał on albo koleś w sanglasysz innym dzieciom. Sam dzieciak z filmiku dostał później jeszcze jedną piłkę podpisaną przez jakiegoś typa co lubi bawić się pałką. Co w tym takiego trudnego?
sorry tłumaczyłem na szybko.
chodzi o faceta w okularach przeciwsłonecznych: parę rund wcześniej na meczu złapał pierwsza piłkę i podarował ją temu dziecku z filmu. potem jest to co widać na filmie, czego nie widać to to, że tą drugą piłkę dal innemu dzieciakowi. według kibiców facet złapał na tym meczu jeszcze trzecią i tą też podarował.
przedstawiciele klubu CUBS widzieli tylko ten urywek tej sytuacji i postanowili dać dziecku z filmu podpisana piłkę na pocieszenie.
Podsumowując:
Dziecko 1: jedna piłka
Dziecko 2: jedna piłka
Dziecko 3 (te z filmu): dwie piłki w tym jedna podpisana
facet na filmie: nic (chyba żeby liczyć złą sławę na necie)
chodzi o faceta w okularach przeciwsłonecznych: parę rund wcześniej na meczu złapał pierwsza piłkę i podarował ją temu dziecku z filmu. potem jest to co widać na filmie, czego nie widać to to, że tą drugą piłkę dal innemu dzieciakowi. według kibiców facet złapał na tym meczu jeszcze trzecią i tą też podarował.
przedstawiciele klubu CUBS widzieli tylko ten urywek tej sytuacji i postanowili dać dziecku z filmu podpisana piłkę na pocieszenie.
Podsumowując:
Dziecko 1: jedna piłka
Dziecko 2: jedna piłka
Dziecko 3 (te z filmu): dwie piłki w tym jedna podpisana
facet na filmie: nic (chyba żeby liczyć złą sławę na necie)
Taka kurwa z niej fanka ze grzebie w telefonie i tak naprawdę ma wyjebane że trzyma w ręce piłkę jakiegoś znanego gracza a młody teraz bedzie płakał po nocach że stracił szansę którą miał pod nogami
Pierdolenie nie lubie dzieci a gosc moze byc wielkim fanem... tylko ze jest maly to ma dostac to czego chce? Zycie tak nie dziala
Salieri16000 napisał/a:
Ewidentnie widać, że gracz piłeczkę rzucił dziecku, a przejął ją pajac z drugiego rzędu. To przykre zdarzenie podkreśla tylko jak dorośli potrafią być skurwiałymi śmieciami... Moim zdaniem powinien dać dzieciakowi piłkę- uwierzcie mi lub nie, jak bym tak zrobił...
Jak byś był hamerykaninem, psychofanem jakiejś debilnej gry których zasad nikt nie pojmuje to byś zajumał piłkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów