Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cola1111 napisał/a:
Takie dziecko i matka nie powinny mieć żadnego prawa do publicznej pomocy, zdrowotnej czy jakiejkolwiek. Jak k🤬a można zrobić dziecko wiedząc że będzie ciężarem dla społeczeństwa...
Ty chyba w polsce nie żyjesz....
jozue napisał/a:
co trzeba mieć w k🤬sie żeby się zlać w coś takiego, wolałbym załadować w Lessie
co rajcują cie pieski zoofilu?już to tam gdzie trzeba podeślę.
Kriski napisał/a:
C🤬a jest, cycki są, reszta to tylko ozdoby.
Definicja Kobiety - "zbędna narośl wokół p🤬dy"
r061071 napisał/a:
mam nadzieje ze twoja stara tak właśnie wygląda
Wiesz czym jest nadzieja.
parekselans napisał/a:
Gatunek ludzki jest już tak zdegenerowany, że tylko eugenika może tu pomóc.
P🤬lisz i to strasznie. Gatunek ludzki ma się bardzo dobrze. A już na pewno nie zagraża mu niepełnosprawność ruchowa.
Dużo większy problem dla ludzkości to sp🤬olenie umysłowe i wiara w lewicowy rak który trawi zachód.
A właśnie wielcy tu oburzeni sa przedstawicielami antycywilizacji.
Figlarz_ napisał/a:
Najważniejsze, ze nie urodziła murzyna.
Tak to by była kolejna tragedia. Bo jak by miał młody kraść portfele i rowery mając takie nogi i ręce ?

Nie ma większego sk🤬ysyństwa ,niz bycie tak samolubnymm i zrobic dziecku taka krzywde ,osoby z upośledzeniem powinny byc kastrowane , a dzieci powinni co najwyzej zdrowe adoptować,i co za zboczeniec zaplodnil taka kobiete , rozumiem ze tez ma prawo do bycia matka ale ,powinna adoptować nie robic dziecko ktore
cale zycie ani ona ani ono nie jest samodzielne

cola1111 napisał/a:
Też mnie to dziwi ale mimo wszystko podziękuj społeczeństwu bo dzięki temu ty i twoja stara żyjecie... jeszczeTakie dziecko i matka nie powinny mieć żadnego prawa do publicznej pomocy, zdrowotnej czy jakiejkolwiek. Jak k🤬a można zrobić dziecko wiedząc że będzie ciężarem dla społeczeństwa...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie