📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
cola1111 napisał/a:
Takie dziecko i matka nie powinny mieć żadnego prawa do publicznej pomocy, zdrowotnej czy jakiejkolwiek. Jak kurwa można zrobić dziecko wiedząc że będzie ciężarem dla społeczeństwa...
Ty chyba w polsce nie żyjesz....
jozue napisał/a:
co trzeba mieć w kutasie żeby się zlać w coś takiego, wolałbym załadować w Lessie
co rajcują cie pieski zoofilu?już to tam gdzie trzeba podeślę.
Kriski napisał/a:
Cipa jest, cycki są, reszta to tylko ozdoby.
Definicja Kobiety - "zbędna narośl wokół pizdy"
Ciekawe, który to był taki mądry i ją ruchał bez kondona?
parekselans napisał/a:
Gatunek ludzki jest już tak zdegenerowany, że tylko eugenika może tu pomóc.
Pierdolisz i to strasznie. Gatunek ludzki ma się bardzo dobrze. A już na pewno nie zagraża mu niepełnosprawność ruchowa.
Dużo większy problem dla ludzkości to spierdolenie umysłowe i wiara w lewicowy rak który trawi zachód.
A właśnie wielcy tu oburzeni sa przedstawicielami antycywilizacji.
Figlarz_ napisał/a:
Najważniejsze, ze nie urodziła murzyna.
Tak to by była kolejna tragedia. Bo jak by miał młody kraść portfele i rowery mając takie nogi i ręce ?
Nie ma większego skurwysyństwa ,niz bycie tak samolubnymm i zrobic dziecku taka krzywde ,osoby z upośledzeniem powinny byc kastrowane , a dzieci powinni co najwyzej zdrowe adoptować,i co za zboczeniec zaplodnil taka kobiete , rozumiem ze tez ma prawo do bycia matka ale ,powinna adoptować nie robic dziecko ktore cale zycie ani ona ani ono nie jest samodzielne
Jeszcze kurwa rudy...
Najgorzej że rude
cola1111 napisał/a:
Też mnie to dziwi ale mimo wszystko podziękuj społeczeństwu bo dzięki temu ty i twoja stara żyjecie... jeszczeTakie dziecko i matka nie powinny mieć żadnego prawa do publicznej pomocy, zdrowotnej czy jakiejkolwiek. Jak kurwa można zrobić dziecko wiedząc że będzie ciężarem dla społeczeństwa...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów