Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pierdolisz i to strasznie. Gatunek ludzki ma się bardzo dobrze. A już na pewno nie zagraża mu niepełnosprawność ruchowa.
Dużo większy problem dla ludzkości to spierdolenie umysłowe i wiara w lewicowy rak który trawi zachód.
A właśnie wielcy tu oburzeni sa przedstawicielami antycywilizacji.
Możesz mieć odmienne zdanie na ten temat, ale nie pisz, że pierdolę, bo to niegrzecznie. Chociaż, może nie masz odmiennego zdania, tylko źle to zrozumiałeś.
Pierdolisz i to strasznie. Gatunek ludzki ma się bardzo dobrze. A już na pewno nie zagraża mu niepełnosprawność ruchowa.
Dużo większy problem dla ludzkości to spierdolenie umysłowe i wiara w lewicowy rak który trawi zachód.
A właśnie wielcy tu oburzeni sa przedstawicielami antycywilizacji.
Dokładnie.
Żyjemy w czasach, ze te zjeby maja jeszcze prawo głosu, ale za 500 lat, gdy przeludnienie stanie sie problemem, to lewackie pizdy nie dość, ze staną sie pośmiewiskiem, to jeszcze będą utylizowane za szerzenie lewackiej propagandy.
Aborcja od tysięcy lat była legalna, dopóki lewactwo i kościół sie w to nie wjebali z buciorami.
Ale powrót do aborcji na życzenie nastąpi w niedalekiej przyszłości
Może i rąk nie ma ale cycki są tek że jaśniutki ma fajne cycate przenośne jebadełko.
no tak, że jest 500+ i zakaz aborcji nienarodzonych bez względu na wady rozwojowe...
Zakaz aborcji. "Prolajfowe" pierdalamento o jakiejś mitycznej świętości życia. W sumie partia dowodząca ma sztamę z KK. Dzięki takim przepisom, panowie w kieckach mogą efektywniej korzystać z metody wywoływania poczucia winy na owieczkach, a w zamian z ambony "duszpastuszkowie" nakłonią zwierzątka, gdzie postawić X.
Jak k***a można zrobić dziecko wiedząc że będzie ciężarem dla społeczeństwa...
zapytaj się swoich starych
A i jeszcze jedno nie wybrała murzyna, no i jeszcze jedno nie jesteś lesbijką więc nie jest tak źle a i normalnie wyglądający ludzie rodzą dziwolągi i downy więc czepiacie się.
zapytaj się swoich starych
Spytałem twoich - przeprosili, na swoje usprawiedliwienie twój ojciec powiedział, że nie zdążył wyciągnąć na czas.
Jeśli rodzic X jest zdrowy i rodzic Y jest również zdrowy, a niestety urodzi im się chore dziecko, to my jako społeczeństwo MUSIMY pomóc takiej rodzinie. Jeśli jesteś zdrowy, płaciłeś podatki i niestety zachorujesz, to my jako społeczeńśtwo MUSIMY zaopekować się Tobą, w formie czy to leczenia czy renty. ..
Towarzyszu, ja wiem że komuna na świecie powraca i ma się dobrze ale nie tędy droga.
Jeśli płace podatki i ciężko pracuje to w razie W nie "wy" MUSICIE się mną zaopiekować tylko moje pieniądze które wy mi co miesiąc zabieracie. Tak powinno to wyglądać.
W sumie ciekawy temat bo demokracja liberalna się skończyła, system społeczny mamy taki sam od czasów Bismarcka a to wszystko się właśnie kończy i wykluwa się nowe. Komuchy wypełzające z każdej strony sugerują że nie będzie to nic dobrego i nasze wnuki będą wpierdalać szczaw i kiełki.
Towarzyszu, ja wiem że komuna na świecie powraca i ma się dobrze ale nie tędy droga.
Jeśli płace podatki i ciężko pracuje to w razie W nie "wy" MUSICIE się mną zaopiekować tylko moje pieniądze które wy mi co miesiąc zabieracie. Tak powinno to wyglądać.
W sumie ciekawy temat bo demokracja liberalna się skończyła, system społeczny mamy taki sam od czasów Bismarcka a to wszystko się właśnie kończy i wykluwa się nowe. Komuchy wypełzające z każdej strony sugerują że nie będzie to nic dobrego i nasze wnuki będą wpierdalać szczaw i kiełki.
No to załóżmy że prace zacząłeś w wieku 22 lat, przepracowałeś 4 lat. W wieku 26 lat doznałeś uszczerbku na zdrowiu w wypadku samochodowym. Niestety nie jesteś już w stanie podjąć jakiejkolwiek pracy - pytanie, na ile lat Tobie wystarczy "Twoich" pieniędzy oddanych do systemu emerytalno/rętownego?
Natomiast obecny system to patologia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów