18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Życie
Flodzia • 2022-02-11, 19:51
Któryś sadol się skusił i proszę, cała mamusia

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dżonyłojlker 2022-02-12, 13:55
PieronJasnySzlag napisał/a:

Pierdolisz i to strasznie. Gatunek ludzki ma się bardzo dobrze. A już na pewno nie zagraża mu niepełnosprawność ruchowa.
Dużo większy problem dla ludzkości to spierdolenie umysłowe i wiara w lewicowy rak który trawi zachód.
A właśnie wielcy tu oburzeni sa przedstawicielami antycywilizacji.

Możesz mieć odmienne zdanie na ten temat, ale nie pisz, że pierdolę, bo to niegrzecznie. Chociaż, może nie masz odmiennego zdania, tylko źle to zrozumiałeś.
Zgłoś
Rozjebie 2022-02-12, 14:00

Pierdolisz i to strasznie. Gatunek ludzki ma się bardzo dobrze. A już na pewno nie zagraża mu niepełnosprawność ruchowa.
Dużo większy problem dla ludzkości to spierdolenie umysłowe i wiara w lewicowy rak który trawi zachód.
A właśnie wielcy tu oburzeni sa przedstawicielami antycywilizacji.

Dokładnie.
Żyjemy w czasach, ze te zjeby maja jeszcze prawo głosu, ale za 500 lat, gdy przeludnienie stanie sie problemem, to lewackie pizdy nie dość, ze staną sie pośmiewiskiem, to jeszcze będą utylizowane za szerzenie lewackiej propagandy.

Aborcja od tysięcy lat była legalna, dopóki lewactwo i kościół sie w to nie wjebali z buciorami.
Ale powrót do aborcji na życzenie nastąpi w niedalekiej przyszłości
Zgłoś
HubertW 2022-02-12, 14:03
a jednak twoja matka cię urodziła... a miała wybór
Zgłoś
Quassar 2022-02-12, 15:06
Jebaniutki jaki uśmiechnięty żona rąk nie ma tak żę nie będzie odpychać jak będzie chuja do buzi dawać...
Może i rąk nie ma ale cycki są tek że jaśniutki ma fajne cycate przenośne jebadełko.
Zgłoś
kzf 2022-02-12, 21:00 1
Folur napisał/a:

no tak, że jest 500+ i zakaz aborcji nienarodzonych bez względu na wady rozwojowe...

Zakaz aborcji. "Prolajfowe" pierdalamento o jakiejś mitycznej świętości życia. W sumie partia dowodząca ma sztamę z KK. Dzięki takim przepisom, panowie w kieckach mogą efektywniej korzystać z metody wywoływania poczucia winy na owieczkach, a w zamian z ambony "duszpastuszkowie" nakłonią zwierzątka, gdzie postawić X.
Zgłoś
chico35 2022-02-12, 21:45
cola1111 napisał/a:

Jak k***a można zrobić dziecko wiedząc że będzie ciężarem dla społeczeństwa...

zapytaj się swoich starych
Zgłoś
Mez 2022-02-12, 21:57
Moja córcia ma bardzo podobne loczki:) tyle że ma wszystkie końcówki sprawne.

A i jeszcze jedno nie wybrała murzyna, no i jeszcze jedno nie jesteś lesbijką więc nie jest tak źle a i normalnie wyglądający ludzie rodzą dziwolągi i downy więc czepiacie się.
Zgłoś
felusiek 2022-02-12, 23:47 2
Natura wymyśliła, że najsłabsze w stadzie ginie, a najsilniejsze geny przekazywane są dalej. Sam jestem ojcem i dla niektórych (albo większości) może to być niezrozumiałe, ale słabe ma ginąć i się nie rozmnażać, a silne ma dawać sobie radę. Natura dopracowała to sobie przez eony, a my zjebaliśmy w ciągu stu lat. Przez parę pokoleń mamy tak zjebaną pulę genową , że nie oczekujmy już niczego lepszego.
Zgłoś
epening 2022-02-13, 2:29 1
co to kurwa jest co wy do chuja pana wrzucacie tu admin powinien zostać wychłostany ze dodaje takie pierdolety jebane
Zgłoś
neo001 2022-02-13, 21:47
chico35 napisał/a:

zapytaj się swoich starych

Spytałem twoich - przeprosili, na swoje usprawiedliwienie twój ojciec powiedział, że nie zdążył wyciągnąć na czas.
Zgłoś
cola1111 2022-02-13, 23:41 2
Odpowiadam wszystkim tym którzy nie mają na tyle oleju w głowie żeby rozróżnić świadomej decyzji o płodzeniu CHORYCH ludzi, do np przypadkowej mutacji genetycznej, nabytej choroby albo straty zdrowia w wypadku. Jeśli rodzic X jest zdrowy i rodzic Y jest również zdrowy, a niestety urodzi im się chore dziecko, to my jako społeczeństwo MUSIMY pomóc takiej rodzinie. Jeśli jesteś zdrowy, płaciłeś podatki i niestety zachorujesz, to my jako społeczeńśtwo MUSIMY zaopekować się Tobą, w formie czy to leczenia czy renty. Ale kurwa świadome płodzenie chorych dzieci które niczego sobą nie wniesie, będzie tylko ciężarem to czyste SKURWYSIŃSTWO. I nawet tu nie chodzi o te pieniądze które wszyscy będą płacić na rentę mamusi, rentę córusi i być może rentę tatusia, ale tu chodzi o demoralizacje społeczeństwa. Za czasów moich rodziców debili zamykano w szkołach specjalnych, za moich czasów w każdej klasie w LO był jeden/dwa debile, tak żeby obniżać intelektualny poziom społeczeństwa. A teraz kurwa z debilizmu robi się coś fajnego, debilizm, kurestwo, dymanie się z czarnuchami, głupkowate filmiki na tictoku, paniusie cykające milion fotek dziennie na instagrama, to jest kurwa super! A normalny człowiek co chce uczciwie pracować jest gnojony....Dla tego cywilizacja białego człowieka musi upaść, bo nam się w dupach poprzewracało. Wszystkiego najgorszego dla bezmózgów....
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2022-02-15, 21:58
cola1111 napisał/a:

Jeśli rodzic X jest zdrowy i rodzic Y jest również zdrowy, a niestety urodzi im się chore dziecko, to my jako społeczeństwo MUSIMY pomóc takiej rodzinie. Jeśli jesteś zdrowy, płaciłeś podatki i niestety zachorujesz, to my jako społeczeńśtwo MUSIMY zaopekować się Tobą, w formie czy to leczenia czy renty. ..

Towarzyszu, ja wiem że komuna na świecie powraca i ma się dobrze ale nie tędy droga.
Jeśli płace podatki i ciężko pracuje to w razie W nie "wy" MUSICIE się mną zaopiekować tylko moje pieniądze które wy mi co miesiąc zabieracie. Tak powinno to wyglądać.

W sumie ciekawy temat bo demokracja liberalna się skończyła, system społeczny mamy taki sam od czasów Bismarcka a to wszystko się właśnie kończy i wykluwa się nowe. Komuchy wypełzające z każdej strony sugerują że nie będzie to nic dobrego i nasze wnuki będą wpierdalać szczaw i kiełki.
Zgłoś
neo001 2022-02-16, 23:39 1

Towarzyszu, ja wiem że komuna na świecie powraca i ma się dobrze ale nie tędy droga.
Jeśli płace podatki i ciężko pracuje to w razie W nie "wy" MUSICIE się mną zaopiekować tylko moje pieniądze które wy mi co miesiąc zabieracie. Tak powinno to wyglądać.
W sumie ciekawy temat bo demokracja liberalna się skończyła, system społeczny mamy taki sam od czasów Bismarcka a to wszystko się właśnie kończy i wykluwa się nowe. Komuchy wypełzające z każdej strony sugerują że nie będzie to nic dobrego i nasze wnuki będą wpierdalać szczaw i kiełki.

No to załóżmy że prace zacząłeś w wieku 22 lat, przepracowałeś 4 lat. W wieku 26 lat doznałeś uszczerbku na zdrowiu w wypadku samochodowym. Niestety nie jesteś już w stanie podjąć jakiejkolwiek pracy - pytanie, na ile lat Tobie wystarczy "Twoich" pieniędzy oddanych do systemu emerytalno/rętownego?
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2022-02-22, 23:03
Idealnego systemu nie ma i niepotrafie Ci odpowiedzieć na to pytanie.
Natomiast obecny system to patologia.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem