Animacja pewnego szalenca, imieniem Lasse Gjertsen, stworzona w 2009 roku. Naprawde genialna robota, polecam na yt znalezc filmik i ogladnac z adnotacjami. Milego ogladania!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Świetne! Oglądam to już drugi raz!
Lasse Gjertsen jest w ogóle ciekawą postacią.
Studiując na Kent Institute of Art & Design w Anglii zrobił na zaliczenie przedmiotu film "hyperactiv":
Film ten stał się prekursorem montażu muzyki z fragmentów video, np.
Tutaj warto również wspomnieć Pogo, który poszedł o krok dalej i uparcie montuje bajki Disneya:
Natomiast ta produkcja:
została pierwotnie usunięta z serwisu youtube (wrzucona przez jego znajomego), powodem było przedstawione samobójstwo animatora, który przez kolejne kilka dni nie dawał o sobie jakiegokolwiek znaku w sieci.
Film został umieszczony na jego kanale dopiero po potwierdzeniu, że autor żyje, a film to zręcznie zrobiony fake.
Studiując na Kent Institute of Art & Design w Anglii zrobił na zaliczenie przedmiotu film "hyperactiv":
Film ten stał się prekursorem montażu muzyki z fragmentów video, np.
Tutaj warto również wspomnieć Pogo, który poszedł o krok dalej i uparcie montuje bajki Disneya:
Natomiast ta produkcja:
została pierwotnie usunięta z serwisu youtube (wrzucona przez jego znajomego), powodem było przedstawione samobójstwo animatora, który przez kolejne kilka dni nie dawał o sobie jakiegokolwiek znaku w sieci.
Film został umieszczony na jego kanale dopiero po potwierdzeniu, że autor żyje, a film to zręcznie zrobiony fake.
08:37 Polski akcent. Dzieciak napisał na murze "huj".
Trzeba być geniuszem żeby takie coś stworzyć!
boogeyman napisał/a:
"Oglądnąć"- jak to ku**a brzmi!? Obejrzeć, obejrzeć, obejrzeć!
Regionalnie to brzmi...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów