📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nie rozumiem studentów i nigdy nie zdołam. Jak można się podniecać, że mieszka się w syfie i je się suchy chleb ?
vontariel napisał/a:
dostań się na studia to zrozumiesz
Po chuj żeby póżniej jechac do Anglii i napierdalać na zmywaku
radeksz82 bez urazy, ale po twojej wypowiedzi widać, że studia ominęły Cię szerokim łukiem
Domyślać się można, że impreza przeniosła się po za akademik i nie potrafili wrócić do środka bez suwenirów.
2. Masz co najmniej 5 lat dobrej zabawy w akademiku.
radeksz82 napisał/a:
1. Bzdura.
Po chuj żeby póżniej jechac do Anglii i napierdalać na zmywaku
2. Masz co najmniej 5 lat dobrej zabawy w akademiku.
Jak w akademiku nie ma syfu i jakiejś rozpierduchy, to nie jest akademik. Wiwat syf, kiła i mogiła!
taki styl życia rast ma dredy,bogaty ma ferrari zoofil kocha zwierzęta ryby wodę a student syf,z tym że syf też lubią inne żule menele beje i takie tam
Bo żul i student to synonimy.
Celmaki, i Twoja stara
skad u nich kijanki O.o??
jaki kurwa syf? to jest kulturka, pozatym ciekaw jestem czy ktos z was mieszkal w akademiku...;p zajebista impra ale zrobie lepsza:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów