życie po powrocie do cywila z lekkim przymrużeniem oka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pewnie pizdeczki mundury nie widziały na oczy . Chwała prawdziwym weteranom!
-Nicolas Gomez Davilla
Chłopaki dobrze się bawią i mają dystans do siebie.
Chłopaki dobrze się bawią i mają dystans do siebie.
hehe koles bez nogi ma dosc dobre podejscie do swojej sytuacji..
Debile przecież widać że to byli żołnierze, tylko mają dystans do siebie, nie tak jak niektórzy.
Mojego wujka sąsiad jest byłym żołnierzem. Kilka lat temu, niedługo po powrocie z jakiejś misji, miał taki odpał, że zerwał się w środku nocy, chwycił broń z szafki obok łóżka i wyjebał drzwi z pokoju a jak jego żona wstała i zapaliła światło to ten odwrócił się i wpakował jej trzy kulki w klatkę piersiową... Oczywiście zaraz się ocknął, zadzwonił po karetkę, potem do swojego przełożonego i całkowicie zrezygnował. Miał szczęście, że kobieta przeżyła bo inaczej by mu pewnie całkiem odjebało
@yava1111 tak się składa, że ci goście służyli US Army Rangers, a skoro się tam dostali, raczej nie są pizdeczkami jełopie
mmmmm czarnulka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów