Jak spać z dziewczynami na pierwszym spotkaniu, to proszę bardzo, a jak pendrive'a podpiąć do swojego komputera to: "Nie, nie można! Może wirusa ma...".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Grandziarz napisał/a:
Jak spać z dziewczynami na pierwszym spotkaniu, to proszę bardzo, a jak pendrive'a podpiąć do swojego komputera to: "Nie, nie można! Może wirusa ma...".
A co, na drugim robisz jej testy?
Ktos kiedykolwiek tak powiedzial o pendrive'ie? Bo kurwa mac pierwsze slysze.
Ja mam Linuxa, więc jak podpinam pena do czyjegokolwiek komputera mam pewność, że nie am tam jakiegoś syfu.
a kto mówi, że nie pierdolisz wcale? sam napisałeś, że z partnerką raz na 10 lat, a z partnerem pewnie częściej się jebiesz
@ Motherfucker Jones, po nicku się domyślam, że Ty wiesz o tym najlepiej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów