Jak spać z dziewczynami na pierwszym spotkaniu, to proszę bardzo, a jak pendrive'a podpiąć do swojego komputera to: "Nie, nie można! Może wirusa ma...".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jak nie mam pewności, to nakładam prezerwatywę na pendriva. Warto się zabezpieczać.
Jak nie mam pewności, to każę jej robić loda To jest PRAWDA ŻYCIOWA, a nie pierdolenie o pendrivie.
Przeciętny sadol stosunek seksualny (z partnerką) odbywa raz na 10 lat, a pendrive z grami z kolegami w szkole codziennie wymienia. Tak mówię z własnego doświadczenia.
@UP
To jak ty pierdolisz się tylko raz na 10 lat, to pewnie nie masz czym, bo stara prawda życiowa prawi:
"Organ nieużywany - zanika!"
To jak ty pierdolisz się tylko raz na 10 lat, to pewnie nie masz czym, bo stara prawda życiowa prawi:
"Organ nieużywany - zanika!"
jatutylkopacze, zmień szkołę na taką, żeby jakieś laski były.
Jesteście chujami To ja specjalnie napisałem, że z własnego doświadczenia, żeby mi nikt nie napisał, że ja nie pierdole wcale aa idźcie w pizdu
jatutylkopacze, nie ma za co.
@up
nie chwale nie zale...dalej standardowo mocno wale
nie chwale nie zale...dalej standardowo mocno wale
To pewnie stąd ta "Zabójcza" w nicku.
To pewnie stąd ta "Zabójcza" w nicku.
Człowiek na filmie powiedział, że jeśli to wideo ukaże się w Internecie, to znaczy, że zbiry działające na zlecenie rządu dopadły go, a on jest już trupem. Jaką popełnił zbrodnię? Chciał tylko wolności. - David Baldacci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów