📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Z iq ameby nie ogarniesz t9. Nawet na smartfonie zajebście działa. Samouczący się słownik. Słowa z wiadomości jak i maili czy innych apek + wgrany słownik polski. ale analnifabeci nie ogarna bo Ó czy U to jeden chuj dla nich dlatego im nie działa.
Tutaj nie chodzi o mechanikę klawiatury, każda ma inną. Problem leży we wprowadzaniu znaków. Muszę przyznać, że na lata, w których była stosowana klawiatura T9, było to świetne rozwiązanie. Lecz w czasach gdy mamy smartfony i skalowanie ekranów nic nie równa się z klawiaturą qwerty. Może jesteś na tyle zacofany, że nie wiesz jak przestawić swoją klawiaturę i nie wiesz, że inne typy klawiatur też mają słowniki, kopiowanie, emotikony i znaki specjalne !WOW!
edit: Dostaniesz medal z kartofla jeśli uda ci się użyć funkcji swape na T9
edit: Dostaniesz medal z kartofla jeśli uda ci się użyć funkcji swape na T9
klawiatury w telefonach wrócą na rynek z wielkim hukiem, każdy dorosły szanujący się człowiek używa smartfona bo musi ale przy każdym pisaniu wiadomości czy maila wkurwia się i tęskni za klawiaturą qwerty np jak były w BB.
Apple wypuszcza hybrydę z klawiaturą a to dopiero początek, nie mogę się doczekać kiedy w końcu będe miał spowrotem klawiaturkę qwerty w telefonie.
Apple wypuszcza hybrydę z klawiaturą a to dopiero początek, nie mogę się doczekać kiedy w końcu będe miał spowrotem klawiaturkę qwerty w telefonie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów