📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ale t9 tak nie działa...
Ssij spokojnie, aniołku
W t9 na NOKIAch a potem na Sony Ericssonie robiłem ponad 400 znaków na minute - szybciej pisałem niż na klawiaturze, a piszę bezwzorkowo ok. 300 zn/min
Dla odmiany sprobuj pisac z sensem a nie napierdalac losowo w klawiature.
Edytuj słownik na słowik, bedzie w sumie jescze badziej jak na T9 przystalo
Wiedziałem, że tu jest straszna gówniarzeria - ale dopiero teraz zdałem sobie z tego sprawę, że pewnie większość użytkowników tego portalu jako pierwszy telefon miało już smartfona...
Ehh.. T9.. Ojj robiło się błędy.
Swoją drogą telefony z klawiaturami miały tą przewagę, że można było iść ulicą, pisać smsa i widzieć wszystko co się dzieje wokół. Teraz trochę niewykonalne.
Aż mi się przypomniał mój pierwszy telefon w sieci Idea na kartę... Alcatel OT-311. Tak duży, że teraz do kieszeni bym pięć takich włożył.
Swoją drogą telefony z klawiaturami miały tą przewagę, że można było iść ulicą, pisać smsa i widzieć wszystko co się dzieje wokół. Teraz trochę niewykonalne.
Aż mi się przypomniał mój pierwszy telefon w sieci Idea na kartę... Alcatel OT-311. Tak duży, że teraz do kieszeni bym pięć takich włożył.
Ehhh... te czasy. Pakiet za złotówkę w pomarańczowej sieci i ponad setka na wieczór leciała do wybranej laseczki z liceum
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów