(Nagrane u księdza proboszcza za plebanią)
Co Ty nie poznajesz ?! Przecież to obrońcy kościołów organizują sobie czas w oczekiwaniu na lewaków którzy mieli przyjść i zniszczyć ten kościół ale chyba się spóźniają.
Zmien okulary, bo skoro mnie mylisz ze swoim chlopakiem, to juz jest slabo.
Spóźniają się bo widzisz co robią
Z okazji dnia dobroci dla zwierząt i tranzystorów, zamiast nazwać Cię pedałem i kazać spierdalać wyjaśnię Ci tą kwestie. Normalni ludzie wiążą się w pary z płcią przeciwną, zapamiętaj PŁEĆ PRZECIWNA. Przypuszczam że tych głupot o pedalstwie,że to spoko i w ogóle, to Ci klecha naopowiadał jak chciał żebyś mu berło wypolerował, ale nie możesz ciągle w to wierzyć. Ile Ty masz lat że w takie brednie wierzysz ? Musisz zapamiętać że homoseksualizm jest zły. To wynaturzenie jest! Wiem, dużo od Ciebie wymaga, być może za dużo, ale te dwa pojęcia musisz zapamiętać. To dla Twojego dobra jest.
Lewacy u proboszcza ? To muszą być ci słynni obrońcy kościołów. Chyba że to nowy wikary.
Z okazji dnia dobroci dla zwierząt i tranzystorów, zamiast nazwać Cię pedałem i kazać sp***alać wyjaśnię Ci tą kwestie. Normalni ludzie wiążą się w pary z płcią przeciwną, zapamiętaj PŁEĆ PRZECIWNA. Przypuszczam że tych głupot o pedalstwie,że to spoko i w ogóle, to Ci klecha naopowiadał jak chciał żebyś mu berło wypolerował, ale nie możesz ciągle w to wierzyć. Ile Ty masz lat że w takie brednie wierzysz ? Musisz zapamiętać że homoseksualizm jest zły. To wynaturzenie jest! Wiem, dużo od Ciebie wymaga, być może za dużo, ale te dwa pojęcia musisz zapamiętać. To dla Twojego dobra jest.
Ten wpis charakteryzuje twoj stan umyslu i na pewno swiadomosci. Najebales tu wszystkiego (zwierzeta tranzystory, pedaly, ksieza) i troche domyslam sie, ze to ze swojego doswiadczenia Nie wiem jak twoj odbyt ale na glowe mogą pomoc leki. Na penwo z lykaniem nie masz problemu. Wysypiaj sie, jedz trz posilki dziennie , regularnie oddawaj stolce ( tu moze byc ciezko) i powinno byc ok. A! Wybite przednie zeby mozna sobie wstawic i bedzie mogl sie chlopak z toba pokazac na ulicy:D
Nie martw sie. Jeszcze bedzie normalnie, chociaz musisz pamietac, ze szczyty dla ciebie, to dla innych zaledwie minimum
Uuuuuu mamy tu chyba kryptogeja
No tak Ty zawsze masz racje. Tylko się weź nie zadław tym gumowym ku*asem.
Twoje pedalskie zabawki mnie nie interesują
Po pierwsze mnie do siebie nie porównuj. Po drugie skoro to są dla Ciebie zabawki to nie chce wiedzieć jakie dzieciństwo miałeś.