wóda, lód, norwegia = apetor
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
za tego pojeba zawsze piwko
daje w ciemno piwo
wydaje mi sie? czy on zaczął reklamować wóde?? :/
Ej jak to jest w tej Norwegii? Większość moich znajomych, którzy tam pracowali twierdzą, że wóda jest tam zajebiście droga. I poza tym jak często i dużo kupujesz to jesteś alkoholikiem i chcą na siłę pomóc Ci uporać się z nałogiem. Jak ten gość daje radę?
Zapewniona piękna emerytura, fundowana z ropy. Ponoć dzięki temu, każdy Norweg jest potencjalnym emerytem milionerem. Takie są już spekulacje.
Wysokie zarobki, co do których Polak nawet marzeniami nie sięga.
Piękny kraj, jeziora, fiordy. Chociaż Polska też piękna.
Brak kurw, świń i złodziei w rządzie. Może są wyjątki, ale pewnie dużo mniejsze niż u nas.
Nikt mu nie pierdoli, że ma używać takich, a nie takich żarówek, czy kondomów.
Nic dziwnego, że cieszy się życiem. W końcu szef dał dodatek na święta. Nie omieszkam stwierdzić, że nie mniej niż 1000 Euro.
Wysokie zarobki, co do których Polak nawet marzeniami nie sięga.
Piękny kraj, jeziora, fiordy. Chociaż Polska też piękna.
Brak kurw, świń i złodziei w rządzie. Może są wyjątki, ale pewnie dużo mniejsze niż u nas.
Nikt mu nie pierdoli, że ma używać takich, a nie takich żarówek, czy kondomów.
Nic dziwnego, że cieszy się życiem. W końcu szef dał dodatek na święta. Nie omieszkam stwierdzić, że nie mniej niż 1000 Euro.
To jest niesprawiedliwe! Gość w samych gaciach lata, pływa pod lodem, wódką popija i nic mu nie jest, a ja bym na taką pogodę bez kurtki wyszedł i bym się pochorował.
Zastanawiam się jak to jest: lewactwo norweskie jest tu ostentacyjnie wychwalane, a o lewactwie polskim nie ma na tym forum ani jednego dobrego słowa.
Czy aby na pewno lewactwo jest złe z samej natury swojej
ele melee-elemele dutki
.
Zabrali mu słońce, pierdolone słońce,
Tak radosne i tak gorące
Zastanawiam się jak to jest: lewactwo norweskie jest tu ostentacyjnie wychwalane, a o lewactwie polskim nie ma na tym forum ani jednego dobrego słowa.
Czy aby na pewno lewactwo jest złe z samej natury swojej
Tak radosne i tak gorące
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów