Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szacun dla gościa, któremu chciało się tej fejkowy filmik wstawić. Ale jako informatyk z 40 letnim stażem jestem sceptyczny co do AI. Debile widzący np. na fejsie całującego się Tuska i Putina zawierających traktat o rozbiorze Ukrainy mogą w to uwierzyć i zmienić wynik wyborów. Wojna w sieci to już jest problem globalny.
To chujowy fachowiec z ciebie jak 40 lat w zawodzie pracujesz i nie odróżniasz AI od prawdziwego nagrania. Jako osoba bawiąca się stawianiem modeli AI na własnym komputerze mogę z 100% pewnością stwierdzić ze to nie fejk. A i te murzyny nie od dziś oferują takie nagrania, zdaje się że jakoś 200zł to kosztuje.
a oni go jada ze AI no niewiarygodne
PS
wzajemnie wszystkiego najlepszego
Szacun dla gościa, któremu chciało się tej fejkowy filmik wstawić. Ale jako informatyk z 40 letnim stażem jestem sceptyczny co do AI. Debile widzący np. na fejsie całującego się Tuska i Putina zawierających traktat o rozbiorze Ukrainy mogą w to uwierzyć i zmienić wynik wyborów. Wojna w sieci to już jest problem globalny.
To ty chyba od tych 40 lat klepiesz crudy albo formatujesz dyski na szkolnych komputerach.
To nie jest AI, a ty jesteś dupa, a nie informatyk.
[ Dodano: 2025-01-04, 07:42 ]
Już Cię słusznie zjebali, więc się do krucjaty nie dołączę Ale czas się doedukować w temacie. Żebyś jeszcze napisał że użyto kluczowania koloru i zielonych kartek to jakoś by to przeszło Nagrania tworzone przez AI nie będą - póki co - tak płynne i stabilne (występuje w nich drżenie między klatkami maskowane rozmyciem) - ale to tak tylko z własnych obserwacji piszę, więc może mnie ktoś jeszcze poprawi.
Dziękujemy
W czyim imieniu piszesz "dziękujemy"?
Zakładam, że nie jesteś trójcą świętą i nie występujesz w trzech osobach.
fantastico zrobił kiedyś bez AI
I go wyjebali bo był bardziej popularny niż ... (resztę sobie dopiszcie sami).
dokładnie . Kiepszczak na maxa
a do tego lewak mason i cyklista. samo zło.
W czyim imieniu piszesz "dziękujemy"?
Zakładam, że nie jesteś trójcą świętą i nie występujesz w trzech osobach.
ja prosiłem kolege by w moim imieniu tez podziekowal i nawet mowilem muz ze zaraz jakis debil sie przypierdoli
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów