Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
rubin69 2015-12-23, 0:21 10
to ze kitajka na filmiku to wcale nie znaczy ze to kitajce wymyśliły!
Zgłoś
KokoniastyGad 2015-12-23, 0:42
Z tego co ja wiem to hameryka wymyśliła te "renifery" do rozbrajania min. Potem jednak wpadli na pomysł na zamontowanie na nich karabinków. Dopiero faza testów ale zobaczymy co im z tego wyjdzie.
Zgłoś
b................r 2015-12-23, 0:46 3
To jest Boston dynamics, od samego początku to była Amerykańska firma także tyle to związku z kitajcami co babka na "saniach". A te renifery to już dużo pomysłów mieli, od zwiadowców przez tragarzy plecaków po bojowe maszynki dla wojska.
Zgłoś
i................i 2015-12-23, 0:54 54
Ja to widzę trochę inaczej:

Zgłoś
hello_world 2015-12-23, 0:59
Boston Dynamics, Big Dog, nie ma za co
Zgłoś
wino666 2015-12-23, 9:40
gdzie sranie i rzyganie do japy ? gdzie pytam

Moje posty, komentarze nie mają na celu obrażania nikogo. Chodzi tylko o czarny humor ! \m/
Zgłoś
saves 2015-12-23, 16:00 5
Wersja testowa

Zgłoś
białywęgorz 2015-12-23, 22:20
@Metalowy_Sadysta
Nie sraj się. W gruncie rzeczy jest w chuj trudne stworzyć u robota samoświadomość - raz z powodów technicznych, że była by potrzebna przechujałą moc obliczeniowa a dwa, że każda sztuczna inteligencja musi być sterowana przez system - który musi napisać człowiek. System może się zjebać, ale nie zbuntuje się przeciwko człowiekowi, bo to podbiega pod samoświadomość. Tej z kolei nie będziemy mogli przez dłuugi czas stworzyć w tak idealnym stopniu, żeby inteligencja sztuczna = ludzkiej, a jeśli dojdzie już do czegoś takiego, to owy system będzie można zabezpieczyć innym zewnętrzyn systemem bez samoświadomości, do którego nie będzie miał dostępu system nadrzędny. Bardziej obawiałbym się przecięcia władzy nad robotami przez jakiegoś chuja który wgra im update'a KillThemAll tybu jebane islamskie gówno. Ejmen
Zgłoś
i................i 2015-12-24, 0:22 4
Erdo napisał/a:

@Metalowy_Sadysta
Nie sraj się.

Po tym miałem przestać czytać, bo widać Twój niski poziom, zważywszy na poruszany temat. Jednak odpiszę Ci, żeby pokazać Twoją głupotę. Gdzie ja pisałem coś o inteligentnych robotach posiadających samoświadomość? Nigdzie. Chciałem jedynie pokazać, że ocieplają wizerunek wojskowych robotów, a wiadomo do czego będą przeznaczone.
Jak widać, sporo osób to zrozumiało bez problemu w przeciwieństwie do Ciebie.
Po prostu wystarczy, że rząd pośle swoje roboty na wojnę i każdy taki robot będzie zdalnie sterowany (lub będzie można sterować całymi grupami robotów), jak dzisiaj drony, które z resztą stają się coraz bardziej samodzielne. Samoświadomość nie jest potrzebna robotom, żeby zabijały ludzi, wystarczy je odpowiednio zaprogramować, do czego mają strzelać. Może też być tak, że roboty mogą coś niewłaściwie zinterpretować przy wybieraniu celu, dlatego autonomiczne roboty nie mają pozwolenia(póki co), żeby mogły decydować same kogo zabić, ale to z czasem się zmieni. Jak wiadomo Boston Dynamics tworzy roboty dla wojska, a to już jest dość wymowne. Roboty, to po prostu nowa broń.
Nie pozdrawiam.
Zgłoś
białywęgorz 2015-12-24, 0:29
Metalowy_Sadysta napisał/a:

Po tym miałem przestać czytać [...]

Poprawię się, co by było grzeczniej i bardziej wyrafinowanie Pluszowy_Sadysto. Nie lękaj się! Głupotę od razu...

Jakie osoby masz na myśli. Te które nie napisały komentarza w podzięce za twój film albo dające po prostu piwo jak ja? Aha. Gratuluję twojego toku myślenia.

Mój błąd może wynikać z tego, że filmik zinterpretowałem jako potencjalną obawę przed inwazją robotów. Nie oglądałem nawet Terminatora (o ile to jest to) więc w sumie to chuj wie co chciałeś przekazać pisząc Ja to widzę trochę inaczej. i wstawiając owy filmik z dwoma scenami - w tym robota rozdeptującego czaszkę który wygląda tak, jak by miał ową samoświadomość. No weź się kurwa domyśl o co Tobie chodzi. Nie, nigdzie nie poruszyłeś tematu samoświadomości, ale... czy ja go nie mogłem po prostu poruszyć?

Tak, tylko.. jakie osoby masz na myśli? Te które nie napisały komentarza w podzięce za twój film albo dające po prostu piwo jak ja? Aha. Gratuluję twojego toku myślenia.

Czuję się jak bym swoim 'Nie sraj się.' wkurwił pół miasta
A ja pozdrawiam, bo w sumie to chuj wie o co Ci chodzi.
Zgłoś
wudun 2015-12-24, 0:47
Najlepsze jest to że cyberdyne istnieje na prawdę o pracuje nad:

cyberdyne.jp/english/
Zgłoś
białywęgorz 2015-12-24, 1:17
wudun napisał/a:

Najlepsze jest to że cyberdyne istnieje na prawdę o pracuje nad:

cyberdyne.jp/english/

Co ma egzoszkielet do "myślących" robotów?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów