📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
jego.. ale pewnie JEJ przednia szyba by się posypała- " karny kutas za chujowe parkowanie"
youtu.be/NTtZmGDRito
youtu.be/NTtZmGDRito
rzeczywiście, sensacyjne zdjęcie; może całą sytuację pokaż?
a może sam zaparkował jak burak...?
rzeczywiście, sensacyjne zdjęcie; może całą sytuację pokaż?
w Londynie bardzo czesto mozna spotkac auta zaparkowane w ten sposob
straatveger doszły mnie słuchy że tam w ameryce zbierasz murzyńskie chuje i do dupy chowasz. To prawda? Pytam z czystej ciekawości.
Pare lat temu jak bylem we Wloszech to widzialem ustawione w ten sposob 4 smarty. Tyle ze tam kazdy zostawial otwarte drzwi, zeby inni mogli przepchac w razie potrzeby. Nie wiem jak jest teraz, bo tam sie nazjezdzalo tych ciapatych kurew co kradna wszystko i pewnie trzeba zamykac "fury" zeby nie zajebaly brudasy.
straatveger napisał/a:
u nas w USA to mozna takiego delikwenta przepchać na wstecznym i policja przyjezdza uścisnąć ci dłoń no ale jest warunek nie mozesz być polakiem bo będzie pała w dupe obojetnie w jakiej sprawie rodowity amerykanin ma zawsze racje
Ty zawsze wiesz najlepiej wszystko o USA, szczególnie, że mieszkasz w Białymstoku
[/quota]
straatveger to taki II-gi PiKej Krul
Wszystko o stanach, wszystko w stanach, wszystko o życiu USA
straatveger napisał/a:
u nas w USA to mozna takiego delikwenta przepchać na wstecznym i policja przyjezdza uścisnąć ci dłoń no ale jest warunek nie mozesz być polakiem bo będzie pała w dupe obojetnie w jakiej sprawie rodowity amerykanin ma zawsze racje
Ty zawsze wiesz najlepiej wszystko o USA, szczególnie, że mieszkasz w Białymstoku
[/quota]
straatveger to taki II-gi PiKej Krul
Wszystko o stanach, wszystko w stanach, wszystko o życiu USA
straatveger- do tego błazna miałbym tylko jedno pytanie: kogo uważasz rodowitym amerykaninem? Tzw. indianie zostali wytepieni przez kolonistów,a obecna ameryka to zlepek potomków tych,ktorzy zapewne z braku innej opcji zaciagneli sie do "podboju nieznanych lądów",oraz innych przyjezdnych.Rzeczywiscie...szczytne pochodzenie. Chociaz czytajac twoje wypociny,to pewnie masz na mysli żydów,ktorzy uciekli do tego kraju i nazywają siebie rdzennymi amerykanami.
Mojito napisał/a:
pod Białymstokiem są Mońki a tam jest już strefa dolarowa
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów