18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
kam0l 2013-05-29, 9:20
heh w sumie trzeba spróbować.
Zgłoś
edek211 2013-05-29, 9:26
jego.. ale pewnie JEJ przednia szyba by się posypała- " karny kutas za chujowe parkowanie"

youtu.be/NTtZmGDRito

edek211
Zgłoś
SCIX_69 2013-05-29, 9:40
lamusy z was wszystkich i ogarnieci jestescie jak lopata.
Zgłoś
modyf 2013-05-29, 9:45 1
a jeśli gość ma w cholerę miejsca z przodu, to w czym problem?
a może sam zaparkował jak burak...?
rzeczywiście, sensacyjne zdjęcie; może całą sytuację pokaż?
Zgłoś
PanBóg 2013-05-29, 9:47
Oby tego "zastawiającego" zastawił ktoś inny
Zgłoś
tepad.no 2013-05-29, 11:25
w Londynie bardzo czesto mozna spotkac auta zaparkowane w ten sposob
Zgłoś
pawlo12369 2013-05-29, 12:10 2
straatveger doszły mnie słuchy że tam w ameryce zbierasz murzyńskie chuje i do dupy chowasz. To prawda? Pytam z czystej ciekawości.
Zgłoś
pawu95 2013-05-29, 12:27
Pare lat temu jak bylem we Wloszech to widzialem ustawione w ten sposob 4 smarty. Tyle ze tam kazdy zostawial otwarte drzwi, zeby inni mogli przepchac w razie potrzeby. Nie wiem jak jest teraz, bo tam sie nazjezdzalo tych ciapatych kurew co kradna wszystko i pewnie trzeba zamykac "fury" zeby nie zajebaly brudasy.

Rząd chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało...
Zgłoś
Z................7 2013-05-29, 13:02 2
Jestem z Białegostoku i wstydzimy się za straatvegera
Zgłoś
Thomas928 2013-05-29, 13:10
Chwalisz się 15 letnim Mercedesem, czy pedalską toyotą?

Pan Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie.
Zgłoś
paparatso94 2013-05-29, 13:37
za takie coś należy się 200 zł mandatu za kontakt z innym samochodem wiem bo sam taki dostałem i byłem w podobnej sytuacji
Zgłoś
RELAX 2013-05-29, 14:08
[quota]
straatveger napisał/a:

u nas w USA to mozna takiego delikwenta przepchać na wstecznym i policja przyjezdza uścisnąć ci dłoń no ale jest warunek nie mozesz być polakiem bo będzie pała w dupe obojetnie w jakiej sprawie rodowity amerykanin ma zawsze racje

Ty zawsze wiesz najlepiej wszystko o USA, szczególnie, że mieszkasz w Białymstoku

[/quota]

straatveger to taki II-gi PiKej Krul
Wszystko o stanach, wszystko w stanach, wszystko o życiu USA
Zgłoś
merh 2013-05-30, 8:54
straatveger- do tego błazna miałbym tylko jedno pytanie: kogo uważasz rodowitym amerykaninem? Tzw. indianie zostali wytepieni przez kolonistów,a obecna ameryka to zlepek potomków tych,ktorzy zapewne z braku innej opcji zaciagneli sie do "podboju nieznanych lądów",oraz innych przyjezdnych.Rzeczywiscie...szczytne pochodzenie. Chociaz czytajac twoje wypociny,to pewnie masz na mysli żydów,ktorzy uciekli do tego kraju i nazywają siebie rdzennymi amerykanami.
Zgłoś
jakubczyk1985 2013-05-30, 14:11
Mojito napisał/a:

Ty zawsze wiesz najlepiej wszystko o USA, szczególnie, że mieszkasz w Białymstoku

pod Białymstokiem są Mońki a tam jest już strefa dolarowa

Bić, bić i jeszcze raz bić.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów