18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 23 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Żyd Beatboxer
mateomati • 2011-06-09, 23:20
Zdjęcie znalezione przeze mnie xD
Niestety, na Mistrzach.org został odrzucony, niby za obrazę mniejszości jakieś tam... Bleh.

Na żywo pod adresem : Oświęcim?
Czyżby wracał do swych korzeni?
Zgłoś
yadam 2011-06-10, 13:20
a czy to sa kurwa mistrzowie?

Przed skrytykowaniem wypowiedzi
przeczytaj treść postu
bądź skonsultuj się z psychoterapeutą
Zgłoś
_................_ 2011-06-10, 19:15 5
nie ma co się przejmować mistrzami bo to chuj na czopach, portal dla zjebanych gimbusów które przejęły zarówno mistrzów jak i komixxy, a ich ekspansja coraz bardziej się rozszerza. sadol ogrodzony hardem ciągle jeszcze opiera się napływowi ćwierć mózgów, jednak joemonster nie jest już w tak dobrej sytuacji, wystarczy spojrzeć na filmiki które wychodzą z poczekalni, kompilacje faili, albo bicie po jajach, coś na poziomie prawdziwego gimbusa.
Zgłoś
annnaiptp 2011-07-01, 20:55
w oświęcimu co rok odbywa się live festival na którym śpiewa, czopy
Zgłoś
1488 2011-07-16, 0:53
już wiadomo kto prowadzi mistrzów...parchy!!! Tam można obrażać tylko Polaków o żydach ,murzynach i pedlach ani słowa.
Zgłoś
Saia 2011-07-16, 1:18 11
Nie chodzi o to, że odrzucili bo to była obraza mniejszości. To żadna obraza. Ty po prostu jesteś kretynem.
Pewnie nawet nie masz pojęcia kto to jest tylko pierdolisz żeby parę piw zdobyć.

tak przy okazji: 1488, nie wiem czy ktoś ci to mówił, jeśli nikt to pozwól, że cię oświecę. Jesteś niedorozwinięty umysłowo.
Zgłoś
1488 2011-07-16, 1:27
Saia nadal nie podałeś powodu odrzucenia tego zdjęcia w tym swoim bzdurnym wywodzie.Sugerując jednocześnie ,że ten żydek to niezwykła persona z której nie wypada się śmiać.Krótko mówiąc bujasz w obłokach jak ten żyd.
Zgłoś
Nap_Limak 2011-07-16, 2:04 4
Może dlatego odrzucili, bo nikogo to nie śmieszy?
PS. chujowy skrin.
PS2. naprawdę chujowy.

Cały Czas Stoi
Zgłoś
Saia 2011-07-16, 2:05 2
Moja wypowiedź odnośnie ciebie była budowana na absurdalnej (lub niezrozumiałej) twojej wypowiedzi. Na wstępnie bez jakichkolwiek argumentów obraziłeś osoby prowadzące portal mistrzowie.org. Następnie może nie bezpośrednie ale próbowałeś obrazić mniejszości. Od razu zaznaczę, że nie utożsamiam się z nimi. Chodzi mi o to, że jak już kogoś/coś obrażasz to mniej podstawy. Tak sobie pomyślałem, że skoro ty możesz kogoś bez podania przyczyny obrazić to ja mogę ciebie.
Nie każę ci lubić murzynów, gejów, katolików czy żydów. Ale jeśli już ich( czy innych) nie lubisz to miej chociaż jakieś argumenty ku temu a nie tak bo tak.
Dopóki mi nie wytłumaczysz w racjonalny sposób czemu w taki a nie inny sposób myślisz, to jesteś dla mnie niedorozwinięty.

Co do tematu Matisyahu. Jest to artysta reggae, można go lubić lub nie - kwestia gustu. Nie da się jednak zarzucić mu tego, że nie umie tworzyć muzyki. Nawet mój znajomy, osoba które nie przepada za muzyką reggae, stwierdziła, że matisyahu zna się na tym co robi. To nie jest nowa gwiazdka. Od prawie 10 lat tworzy muzykę na pograniczu reggae. Kiedyś już się nawet tu przewinął temat założony przez centuriona o nim. Teraz autor tematu wyskoczył podniecony kogo to on nie odkrył. To tak jakby wyjść i powiedzieć "ej ten bruce dickinson to ma na okładce płyty jakiegoś chuj-wie-co-zombie". Jeśli o mnie chodzi to artykuł jest o kant dupy. Ani zabawny, ani mądry. Po prostu przygłupi i stary "news" dla ograniczonych umysłowo.
Zgłoś
ritu4l 2011-07-16, 6:41
@up, nie powiedziałbym, że to jest artykuł. Raczej jakieś nie wiadomo co, z nie wiadomo po chuj popodkreślanymi pierdołami, które chyba w zamierzeniu miały śmieszyć.

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Pener 2011-07-16, 6:43
Saia, zawsze miałeś taki kurwitny podpis?
Zgłoś
d................k 2011-07-16, 7:54
Nie za obrazę został odrzucony a za CHUJOSTWO. Nie zrozumiałeś intencji na Miszczach - tam się wrzuca tylko śmieszne rzeczy

@kudlaty1125
Co biedoku nie dostałeś się na główną to teraz pomachasz fakolem do nich z innego serwisu?
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2011-07-16, 8:23
Zacznijmy od tego że ten typ jest naprawdę dobry w tym co robi . I nie nie okrada czy jakieś tam pierdolenia zwyczajowe o żydach . Jest naprawdę spoko co więcej miałem okazje posłuchać go na żywo więc raczej wiem co mówie ( raczej bo byłem troszke wstawiony)
Zgłoś
Piromanx 2011-07-16, 12:44
coolest znaczy najzimniejszy?
Zgłoś
krishna 2011-07-16, 15:47
@Piormanx

a to czasem nie jest the coldest?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów