📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sugerujesz, że nie dowidzimy, kurwa mać ?
@up - chyba o czcionke chodzi
a autor przyznal sie do bycia zydem
a autor przyznal sie do bycia zydem
jakim prawem takie coś znalazło się na głównej ??. P.S. Żart na poziomie gimbazy
@teka86 kiedys ktos wpadl na zajebisty pomysl robienia mydla z zydow...
@NIEMYTAPYTA gowno w dupie a nie mydło z zydow...
Alianci znalezli myslo z 3 literkami (skrot od niemieckich zakladow chemicznych) i rozszyfrowali sobie ,ze to Czysty Tluszcz Zydowski.
Taka sama prawda jak komory smierci z elektrycznymi podlogami, gdzie po zabiciu pradem otwierala sie podloga a ciala spadaly do wagonikow i byly wywozone tajnym tunelem
Taka sama prawda jak zabijanie zydow w KOMORACH PAROWYCH.
Taka sama prawda jak gazowanie zydow silnikiem diesla wyciagnietym z radzieckiego zdobycznego czolgu.
Taka sama prawda jak robienie materacow z obcietych, zawszawionych wlosow, materacow, ktore byly transportowane do niemiec by tam niemieckie kobiety wraz z dziecmi, moglo sobie na nich spac
Alianci znalezli myslo z 3 literkami (skrot od niemieckich zakladow chemicznych) i rozszyfrowali sobie ,ze to Czysty Tluszcz Zydowski.
Taka sama prawda jak komory smierci z elektrycznymi podlogami, gdzie po zabiciu pradem otwierala sie podloga a ciala spadaly do wagonikow i byly wywozone tajnym tunelem
Taka sama prawda jak zabijanie zydow w KOMORACH PAROWYCH.
Taka sama prawda jak gazowanie zydow silnikiem diesla wyciagnietym z radzieckiego zdobycznego czolgu.
Taka sama prawda jak robienie materacow z obcietych, zawszawionych wlosow, materacow, ktore byly transportowane do niemiec by tam niemieckie kobiety wraz z dziecmi, moglo sobie na nich spac
Code napisał/a:
Wpadłaś mi w oko!
- powiedział żyd myjąc twarz mydłem.
Wpadłaś mi w oko!
kakaowe
- powiedział żyd schylając się po mydło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów