📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Racja, bo złotówa na "pan" nie zasługuje. Bo to kurwa, która tylko patrzy jak tu klienta wydymać na kilometrach. Objechać okrężną, żeby więcej zapłacił.
A jak byłem w Anglii to jechałem taksówką właśnie z Izraelczykiem (nie wiem, czy Żydem z wyznania) i poruszyłem ten temat. Powiedział mi, że w Anglii to nie ma szans na takie coś, bo jakby tylko się okazało, że jakiś taksówkarz oszukuje klientów to momentalnie odebraliby mu licencję i dostałby wilczy bilet do wszystkich firm taksówkarskich w okolicy.
A jak byłem w Anglii to jechałem taksówką właśnie z Izraelczykiem (nie wiem, czy Żydem z wyznania) i poruszyłem ten temat. Powiedział mi, że w Anglii to nie ma szans na takie coś, bo jakby tylko się okazało, że jakiś taksówkarz oszukuje klientów to momentalnie odebraliby mu licencję i dostałby wilczy bilet do wszystkich firm taksówkarskich w okolicy.
@up bo tam nie można zostać taksówkarzem tylko posiadając prawko, jest do zdania zajebiście trudny egzamin. Komunikacja miejska jest najlepsza
Żyd popierdoli za taksówką, żeby zaoszczędzić.
Lucas887 napisał/a:
Czego nie powie żyd w taksówce?
Może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego żyd srający w taksówce nie powie "Reszta dla pana"?
Chyba, że nasra w gacie i ze sobą zabierze, to bym się zgodził
Tej bongman, i to pewnie ty byłeś tym kierowcą izraelczykiem.
A co powie pasażer w taksówce, której kierowcą jest czarny?
-
-
-
Reszta dla PANA.
I sam weźmie resztę
-
-
-
Reszta dla PANA.
I sam weźmie resztę
Gazu ! Ku**a, gazu !!!
Żyd w sieni, pieniądze w kieszeni. Żyd w taksówce, on bogaty, Ty na harówce, o parówce. Kiedy źyd idzie do gazu, inne żydy cieszą się od razu [bo odziedziczą po nim majątek].
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów