Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A, wiem. Rozbolały was głowy, nie wiecie komu kibicować. Sytuacja was przerosła, świat okazał się zbyt skomplikowany na wasze proste umysły.
Co tak mało komentarzy, sadole? Ukraińcy, Żydzi - powinno być ze sto wpisów i trzysta piw.
A, wiem. Rozbolały was głowy, nie wiecie komu kibicować. Sytuacja was przerosła, świat okazał się zbyt skomplikowany na wasze proste umysły.
Jak to czasem w takich sytuacjach mawiam: narodowcom i innym faszystom wyjebało blue screena.
A co tak ich się tam nasrało? Czyżby darmowe przesiedlenia na puste dzikie pola?
Kilka dni temu, ortodoksyjni żydzi mieli święto Rosz Hasana - z tej okazji, ich kilka tysięcy, zjeżdża z całego świata do Humania, na grób ich cadyka, ale kręcą się też po innych miastach. Głównie tańczą i się śmieją, jak głupki. Zdążają się jednak debile, jak ten na filmie, którzy zaczepiają ludzi i dostają za to słuszny wpierdol.
Co tak mało komentarzy, sadole? Ukraińcy, Żydzi - powinno być ze sto wpisów i trzysta piw.
Z pejsami chodzisz i cię ciśnie czapeczka? Kto nie rzuci temat o żydach! Odrazu z mordą wyskakujesz!
Czy ja dobrze zrozumiałem? Żyd mówi, że kocha Palestynę i puszcza jakieś terrorystyczne arabskie zawodzenia [...]
W sumie to jest mnóstwo ortodoksyjnych grup żydowskich która nienawidzi Izreala bo w ich interpretacji takie państwo świeckie nie powinno istnieć. Oni często wspierają Palestynę i nienawidzą innych grup żydowskich.
A co tak ich się tam nasrało? Czyżby darmowe przesiedlenia na puste dzikie pola?
Nie, co roku zjeżdżają się tam tysiącami na żydowski nowy rok, gdzie lata temu pochowali chasydzkiego rabina - Nachmana z Bracławia.
Ze 30 tysięcy ich tam się zebrało więc nie wszyscy dobrze przyjęli gości jak widać powyżej. Najlepsze to są jaja z tego, że żydki śpiewają sobie, że to ich miasto (Humań), a ukraińcy mają wypierdalać na wojnę
@TwójCzarnyPan: chyba załapał się na robotę przy zmywaku z cateringiem więc może powie coś więcej o tym zacnym evencie?
Przecież to chyba ten turysta z ekipy co to w Humaniu przyjechali sobie na swoje szabasowe nasiadówy.
Ze 30 tysięcy ich tam się zebrało więc nie wszyscy dobrze przyjęli gości jak widać powyżej. Najlepsze to są jaja z tego, że żydki śpiewają sobie, że to ich miasto (Humań), a ukraińcy mają wypierdalać na wojnę
@: chyba załapał się na robotę przy zmywaku z cateringiem więc może powie coś więcej o tym zacnym evencie?
A na Ukrainie zabrakło benzyny i butelek, że na to pozwalają?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów