Mieszane uczucia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Mieszane uczucia
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A jak żydków zaczną bić araby to tam wjedzie USA z misją pokojową.
Kiedyś naziole nas tak napierdalały, strzelali do nas, burzyli nam domy i zamykali w obozach. Co do tego faktu też masz mieszane uczucia? Żydki uczyli sie od "najlepszych".
remi1982 napisał/a:
Kiedyś naziole nas tak napierdalały, strzelali do nas, burzyli nam domy i zamykali w obozach. Co do tego faktu też masz mieszane uczucia? Żydki uczyli sie od "najlepszych".
Można jeszcze wspomnieć że wprawiali się w obozach za komuny. Ćwiczyli na Polakach to co teraz robią palestyńczykom. Ale co im zależy. Niedługo im unia odbuduje Ukrainę.
Za darmo po ryju nie dostał. Pewnie pyskował jak to te ciemne typy mają w naturze, a że syjonosci w uniformie sobie niepozwają. Cóż mogę powiedzieć: grasz w głupie gry wygrywasz glupie nagrody.
Nic dziwnego, dla nich każdy spoza ich grupy to goj, czyli równy zwierzęciu.
To jest tak, że tych gudlajów ktoś siłą zainstalował na ziemi Palestyńczyków, do tego mały Izrael to potęga nawet w stosunku do Polski a już porównując do malucha Palestyny, to jak bić brudasów z pustyni. Pejsaty z Wall Street oczywiście to gówno podtrzymuje przy życiu sląc technologie i kasę. Żmijowe plemię które każdy kraj w Europie wyganiał od 1000 lat, a Polska głupia to przyjęła.
Wiewór napisał/a:
Palestyńczycy to karaluchy na równi z kacapami.
Owszem, z tym że żydki to żmije. W pewnych kwestiach gorsze od karaluchów, bo jadowite.
Czarnuchy i żydzi do jednego pieca
Dokaka napisał/a:
A jak żydków zaczną bić araby to tam wjedzie USA z misją pokojową.
jakoś cały czas palestyna wali rakietami i amerykan nie wjechała.. Coś z dupy ta Twoja teoria.
Córka_Spawacza napisał/a:
Czarnuchy i żydzi do jednego pieca
wystarczy zutylizować patusiarnię i debili a reszta się dogada. Niestety tej selekcji nie przetrwałabyś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów