📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Mosze bo brudas pogią swoim tłustym łbem błotnik od twojego Yarisa gość jest już niewypłacalny
W Europie tak powinny się kończyć dyskusje o kamienicach, a nawet zaczynać.
Jebać jednych i drugich!
Żydy płaczą jakie to piekło im zgotowano podczas IIWŚ, a sami mordują Palestyńczyków.
Żydy płaczą jakie to piekło im zgotowano podczas IIWŚ, a sami mordują Palestyńczyków.
Nie policja, a siły okupacyjne
LICH0 napisał/a:
Jebać jednych i drugich!
Na holokauście znają się dobrze
Allahu allahu spuść mi gówno z dachu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów