📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
tak.. w komorach, ktorych nikt nigdy nie widzial na oczy. Ani jedna jakims dziwnym trafem nie przetrwala. WSZYSTKIE jakoś dziwnie się poburzyły, zostały zniszczone, od bomb i wogole... aaa sorki przecież są... repliki wybudowane przez sowietów, a jak wiadomo sowieci nigdy nie kłamali i można im wierzyc w 100% we wszystko
Spoko, spoko... nie krzyczcie. Tak wiem, 1000 milionów żydów opowiadało o nich... nawet na długie lata przed wojną Fakt. PRZED wojna... o komorach gazowych i tak samo PRZED wojną magiczna liczba 6 mln powtarzała sie wielokrotnie...
ps. głupi Ci niemcy... glupsi niz poslowie nowoczesnej. Wybudowali komory gazowe i zrobili tam drzwi drewniane z szyba oraz klamką od środka. Serio... Mozna poszukac, poczytac, ale lepiej nie bo nie jest to zgodne z oficjalna wersja. Tak samo nie wierzcie, ze Walesa to bolek przeciez oficjalnei on obalil komunizm zreszta - sami zobaczycie kiedys, jakiś "zydowski kiszczak" ujawni prawde o "obozach zaglady" i się mocno zdziwicie.
Spoko, spoko... nie krzyczcie. Tak wiem, 1000 milionów żydów opowiadało o nich... nawet na długie lata przed wojną Fakt. PRZED wojna... o komorach gazowych i tak samo PRZED wojną magiczna liczba 6 mln powtarzała sie wielokrotnie...
ps. głupi Ci niemcy... glupsi niz poslowie nowoczesnej. Wybudowali komory gazowe i zrobili tam drzwi drewniane z szyba oraz klamką od środka. Serio... Mozna poszukac, poczytac, ale lepiej nie bo nie jest to zgodne z oficjalna wersja. Tak samo nie wierzcie, ze Walesa to bolek przeciez oficjalnei on obalil komunizm zreszta - sami zobaczycie kiedys, jakiś "zydowski kiszczak" ujawni prawde o "obozach zaglady" i się mocno zdziwicie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów