Wesoło tam się dzieje
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Wesoło tam się dzieje
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czekam na kolejny dział tylko dla tamtego rejonu, taki jak dla Ukrainy
Jak można się dać zaskoczyć w bazie wojskowej na której są posterunki. Dziwne
RicoSb napisał/a:
Dawno temu byłem w kamaszach. Któregoś dnia dowódca kompanii postawił nas w dwuszeregu i zjebał jak bure suki. O co poszło? W środku nocy przyjechał oficer kontrolny , najzwyczajniej wszedł sobie przez ogrodzenie na teren jednostki i szukał wartowników. Gdy ich nie znalazł, wkurzony poszedł na dyżurkę, gdzie zjebał oficera dyżurnego jednostki. Nawiasem mówiąc dowódcę plutonu z mojej kompanii. Konkluzja była taka, że gdyby nastąpił atak na jednostkę, to wymordowali by wszystkich prócz wartowników. Ich nikt by nie znalazł. Efektem było cofnięcie urlopów całej kompanii na trzy miesiące. Dowódcy z kompanii podobno dostali ostro po premiach.
RicoSb napisał/a:
Pewnie komuś zależało na taki rozwoju sytuacji. Da to możliwość akcji odwetowej, likwidującej resztki państwowości Palestyny.
Na CNN piszą, że międzynarodowy port lotniczy w Tel Awiwie działa normalnie, przyloty i odloty funkcjonują planowo.
Ciekawa ta wojna...
Przecież tam wysly podobno syren od ataków rakietowych. Tocjednostek nie stawia się w gotowości alarmowej?
Coś grubo szyte te zaskoczenie. Albo prze bałagan wywiad zszedł na psy, albo pozwolili na to by zjednoczyć naród wokół władzy.
Coś grubo szyte te zaskoczenie. Albo prze bałagan wywiad zszedł na psy, albo pozwolili na to by zjednoczyć naród wokół władzy.
Nie będę spamować kolejnym tematem i wrzucam.
"22 zagranicznych pracowników z Filipin I Tajlandii, pracujących w Izraelu, zostało zamordowanych a kolejnych 7 zostało porwanych przez HAMAS"
Izrealska vlogerka zostaje porwana i cieszy ryja jak głupia pizda relacjonując online swoje porwanie przez arabów... Mam nadzieję, że znajdziemy kolejny film z jej udziałem na hardzie.
"22 zagranicznych pracowników z Filipin I Tajlandii, pracujących w Izraelu, zostało zamordowanych a kolejnych 7 zostało porwanych przez HAMAS"
Izrealska vlogerka zostaje porwana i cieszy ryja jak głupia pizda relacjonując online swoje porwanie przez arabów... Mam nadzieję, że znajdziemy kolejny film z jej udziałem na hardzie.
RoSSja podpala kawał świata, żeby osłabić Amerykanów. Jeśli Biden nie dogada się z Xi, to będziemy mieli dłuuugą zimę... Atomową
Ajot napisał/a:
Pewnie komuś zależało na taki rozwoju sytuacji. Da to możliwość akcji odwetowej, likwidującej resztki państwowości Palestyny.
Na CNN piszą, że międzynarodowy port lotniczy w Tel Awiwie działa normalnie, przyloty i odloty funkcjonują planowo.
Ciekawa ta wojna...
To nie baza wojskowa. Kibuc
No to grubo kolejna wojna na świecie się szykuje?
Jim_Carrey napisał/a:
No to grubo kolejna wojna na świecie się szykuje?
Teoria spiskową brzmi, że żydki mają dosyć tamtego rejonu + klimat zaczyna im doskwierać. Chcą się przenieść do Ukrainy. Pożyjemy zobaczymy
Kurwa, czas zakonczyc istnienie tego bagna jakim jest tzw palestyna.
Nie chcieli 2 panstw w 1947 i chcieli wszystko? No to nie pyklo. Czas faktycznie zrobic jedno panstwo. Tylko bez arabow.
Nie chcieli 2 panstw w 1947 i chcieli wszystko? No to nie pyklo. Czas faktycznie zrobic jedno panstwo. Tylko bez arabow.
Araby to mieszkaja na pistyni ty spierdolino umyslowa.
Bananarama napisał/a:
Araby to mieszkaja na pistyni ty spierdolino umyslowa.
Chcesz zobaczyć spierdolinę umysłową, to się przejrzyj w lustrze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów