18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
~żułw 2014-03-04, 6:38
ten na końcu sie zesikał

Życie to zupa, a ja mam widelec
Zgłoś
Shaggy93 2014-03-04, 8:21 1
Hornet napisał/a:

Normalnie? Nie znam innego kraju, który współcześnie pod jakimkolwiek pretekstem tworzy getta dla rdzennych mieszkańców ziem na których stoi ich kraj, który wprowadza przymusową antykoncepcję dla nowo przybyłych, który zmiata czołgami i buldożerami legalne osiedla niewinnych ludzi, który zbroi się na potęgę i organizuje życie społeczne w sposób paramilitarny, który wpycha się rękami i nogami na cudze ziemie mówiąc że tego nie robią...
Ach, ten biedny Izrael. Taki skrzywdzony przez Palestyńczyków.

a słyszałeś o usa i rezerwatach dla Indian ?? tyle, że zamiast murów żyją kilkanaście kilometrów od innych ludzi że nie wspomnę o czarnych dzilnicach itp itd
Zgłoś
Hornet 2014-03-04, 9:27
Shaggy93 napisał/a:

a słyszałeś o usa i rezerwatach dla Indian ?? tyle, że zamiast murów żyją kilkanaście kilometrów od innych ludzi że nie wspomnę o czarnych dzilnicach itp itd

Tylko że USA już nie tworzy rezerwatów dla Indian i osobiście wkurza mnie to że już nie są faktycznymi właścicielami Ameryki. Tak btw Indianie żyją w wielu miejscach po całych Stanach Zjednoczonych, a rezerwaty są wyznaczone dla tej "specjalnej" grupy, która nie chce żyć tak jak reszta Ameryki.
O czarnych dzielnicach? Zastanów się. Czarne dzielnice to nie jest getto z przymusu tylko plaga jaka nęka Stany.
Zgłoś
chłop_małorolny 2014-03-04, 9:48
Wszyscy teraz pieprzą o tej Ukrainie , Putinie a właśnie tak będzie wyglądać nasz kraj jak plan Syjonistów Tuska, Kwaśniewskiego i innych się zrealizuje.
Zgłoś
Zarammoth 2014-03-04, 11:38
Ciekawi mnie czy jak Niemcy będą już ciapate to sami nie będziecie błagać o budowę muru na granicy I gett w kraju. Pożyjemy zobaczymy, bo póki co to nienawiść do żydów odbiera wam rozum.
Zgłoś
idiotttossadaf 2014-03-04, 13:20 1
po pierwsze najlepszy komentarz nie ma w ogóle sensu ponieważ to żydzi atakują wszystkich w około a izrael to tak naprawde palestyna tylko żydzi ubzdurali sobie że to ziemia obiecana a to nie na ich domy spadają bomby tylko na palestyńczyków wiec kurwa zastanówcie się zanim dacie piwo .
Zgłoś
wrobel242424 2014-03-04, 13:48
Hornet, idąc dalej powinniśmy oddać Polskę Celtom tak się składa, że jestem ostatnim Celtem, więc oddawać kurwa wszystko jebani najeźdźcy
Zgłoś
ulifont 2014-03-04, 17:29
7S2Z8
chyba najmądrzejszy tekst tutaj napisany. Ale pamiętaj, że się powołują na historię, że żyli tam od tysięcy lat. Jednak jest jeszcze taka mała rzecz, że przed wojną nie było tam konfliktów z resztkami żydów, tylko nastały, nasiliły się jak zachód wpierdolił tam państwo izrael.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem