Powiedz coś na żyda w Polsce to Ci sprawę wytoczą AJ!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Tu był komentarz, ale usunąłem, bo mi jeszcze sprawę wytoczą.
Dobre kurwa. Żydziaki czują się zbyt pewnie, więc zaczynają ukazywać Światu swoje bydlęce obliczę. Jako że są to wrogowie Polski, nie mam zamiaru ich żałować.
W następnej wojnie światowej zaciągam się do woja po stronie żydobójców, Niemcy na tym lepiej wyszli, w porównaniu z Polakami, widać, jak się Żydzi odwdzięcają za wieki ochrony, względną wolnośią i swobodą, którą nie mogli się cieszyć w innych krajach Średniowiecza i przez wieki późniejsze, obronę przed nazizmem.
Bydełku które porównuje mecze piłki z meczami tenisa, uświadamiam, że widownię na meczach tenisa i golfa, obowiązują takie same zasady etykiety. Żydki do tego nie dorosły...
Bydełku które porównuje mecze piłki z meczami tenisa, uświadamiam, że widownię na meczach tenisa i golfa, obowiązują takie same zasady etykiety. Żydki do tego nie dorosły...
Zawsze śmiałem się z ludzi, którzy wszędzie węszą żydowski spisek. Aż do czasu, kiedy wszystkie polskie media wylały pomyje na "skandaliczne" według nich zachowanie Radwańskich na konferencji (były małomówne i szybko wyszły), całkowicie przemilczając fakt, że było ono spowodowane zachowaniem izraelskiego bydła na ich meczu. Polskie media, które bezpodstawnie wolą poniżyć rodaków, żeby tylko nie obrazić innego państwa? Kurwa, w jakim ja kraju żyję. Co to za media.
Zrównc z ziemia pierd**lonych brudasow!!!!
Już wiem czemu gaz potaniał.
Wezmę kostkę szarego mydła z gwiazdą dawida na froncie, zrobię sobie zdjęcie jak pucuje się nią po jajcach i wstawię linka na stronie ambasady Izraela z przeprosinami, że wykorzystałem seksualnie czyjegoś dziadka i rodzinę która go rozpozna zapraszam po odbiór zadośćuczynienia!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów