18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
żmij 2020-06-10, 18:49
35i napisał/a:

Te opony z sierścią, to na jaką nawierzchnie?

Na łysą.

Zgłoś
DAAB20 2020-06-10, 19:52
po kształcie jarmułki twierdze że to żydzi pochodzenia aszkenazyjskiego pochodzenia Polskiego mają futrzaną opone na głowie
Zgłoś
siwybis 2020-06-10, 21:37 6
Kiedy to było...

Zgłoś
wilkoala 2020-06-11, 0:02 3
janlew napisał/a:

PIS trochę za bardzo się pieści z tymi żydami. Ale na takie rzeczy jak PO nie pozwala. To Bronek Komorowski o Polakach: „naród ofiar musiał uznać tę niełatwą prawdę, że bywał także sprawcą”.
Ponadto PO poza klękaniem przed żydami, szwabom i ruskim wchodziło w dupę głębiej niż się da. Wyprzedawało kraj, wdrażało chore unijne idee, i sprawiało że Polak miał czuć się jak gówno i za wszystko przepraszać.
Ja pamiętam że w radio program 1 czy 3, leciały dokładnie te same informacje, co w TOK-FM, żydowskiej szczekaczce Michnika i Sorosa.
Macie chyba krótką pamięć.

Co za dzban!
Ty naiwny człowieku, wierzysz że PiS czymś się różni od PO.
Przecież to tacy sami gangsterzy.
Wierzysz że nie kradną i nie wyprzedają Polskich zasobów.
Przecież to tacy sami gangsterzy, tylko z innych obozów.
Dlatego zagłosuję w wyborach przeciwko Dudzie, choćby do II tury przeszedłby Biedroń czy inna była Kidawa, bo jak gangsterzy się kłócą to zostawiają ludzi w spokoju ponieważ żrą się między sobą.
Zgłoś
Veetoo 2020-06-11, 0:36 4
Nic nie przebije tego

Zgłoś
Isstred95 2020-06-11, 1:41
Reakcja sztabu wyborczego Dudy na wygraną w pierwszej turze.
Zgłoś
edmund 2020-06-11, 11:14
janlew napisał/a:

Po pierwsze to ortodoksyjni żydzi, nie są problemem, ale światowa żydowska banksterka, żydokomuniści, i postsowieccy żydzi z okupowanej Palestyny (izraela). Ci drudzy nienawidzą ortodoksyjnych żydów. I tak, oczywiście że stoją za lewactwem, antifami, multikulti, zalewem islamu, animal rights, LGBT oraz Black Lives Maters. Tak to wszystko co niszczy cywilizacje białego człowieka jest przez nich sponsorowane
PIS trochę za bardzo się pieści z tymi żydami. Ale na takie rzeczy jak PO nie pozwala. To Bronek Komorowski o Polakach: „naród ofiar musiał uznać tę niełatwą prawdę, że bywał także sprawcą”.
Ponadto PO poza klękaniem przed żydami, szwabom i ruskim wchodziło w dupę głębiej niż się da. Wyprzedawało kraj, wdrażało chore unijne idee, i sprawiało że Polak miał czuć się jak gówno i za wszystko przepraszać.
Ja pamiętam że w radio program 1 czy 3, leciały dokładnie te same informacje, co w TOK-FM, żydowskiej szczekaczce Michnika i Sorosa.
Macie chyba krótką pamięć.

dokładnie,
dodam tez że wszystkie media państwowe również były podporządkowane PO a teraz niektórzy się srają że obecna władza nimi steruje,
ja zresztą nie oglądam TV od 2012 r i mam wyjebane
Zgłoś
Plastykpl 2020-06-11, 14:03
Oni to mają technologię przekazu. Patrzę na ten film i czuję ten smród.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem