Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
PIS trochę za bardzo się pieści z tymi żydami. Ale na takie rzeczy jak PO nie pozwala. To Bronek Komorowski o Polakach: „naród ofiar musiał uznać tę niełatwą prawdę, że bywał także sprawcą”.
Ponadto PO poza klękaniem przed żydami, szwabom i ruskim wchodziło w dupę głębiej niż się da. Wyprzedawało kraj, wdrażało chore unijne idee, i sprawiało że Polak miał czuć się jak gówno i za wszystko przepraszać.
Ja pamiętam że w radio program 1 czy 3, leciały dokładnie te same informacje, co w TOK-FM, żydowskiej szczekaczce Michnika i Sorosa.
Macie chyba krótką pamięć.
Konwencja wyborcza Zjednoczonej prawicy?
Bezpośredni przełożeni lewactwa.
Po pierwsze to ortodoksyjni żydzi, nie są problemem, ale światowa żydowska banksterka, żydokomuniści, i postsowieccy żydzi z okupowanej Palestyny (izraela). Ci drudzy nienawidzą ortodoksyjnych żydów. I tak, oczywiście że stoją za lewactwem, antifami, multikulti, zalewem islamu, animal rights, LGBT oraz Black Lives Maters. Tak to wszystko co niszczy cywilizacje białego człowieka jest przez nich sponsorowane
PIS trochę za bardzo się pieści z tymi żydami. Ale na takie rzeczy jak PO nie pozwala. To Bronek Komorowski o Polakach: „naród ofiar musiał uznać tę niełatwą prawdę, że bywał także sprawcą”.
Ponadto PO poza klękaniem przed żydami, szwabom i ruskim wchodziło w dupę głębiej niż się da. Wyprzedawało kraj, wdrażało chore unijne idee, i sprawiało że Polak miał czuć się jak gówno i za wszystko przepraszać.
Ja pamiętam że w radio program 1 czy 3, leciały dokładnie te same informacje, co w TOK-FM, żydowskiej szczekaczce Michnika i Sorosa.
Macie chyba krótką pamięć.
Hhahahahaahahahha no rozjebałeś mnie na łopatki ahahahhaha tępaku, najpierw dowiedz się kim był Kalkstein, potem dowiedz się kiedy , wjakich okolicznościach znienił nazwisko na polskie.. Kurwa i tacy durnie mają prawo głosu....
Rządzą wami żydzi na których sami głosowaliście co czyni was gojami!!!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów