📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Macias, kochałabym Cię.
A tam pierdolicie, że nie macie pomysłu jak promować kanał. Dobry hejt też wygeneruje wam ruch.
Zygmunt to dobr temat na hejt - jako uosobienie "cnót" typowego cebulaka.
Na marginesie - jesteście zabawniejsi niż większość drętwych kabaretów.
Nie wiem czy to dobrze świadczy o was, czy źle o scenie kabaretowej - ale kręćcie następne odcinki.
Zygmunt to dobr temat na hejt - jako uosobienie "cnót" typowego cebulaka.
Na marginesie - jesteście zabawniejsi niż większość drętwych kabaretów.
Nie wiem czy to dobrze świadczy o was, czy źle o scenie kabaretowej - ale kręćcie następne odcinki.
Tłumaczenie opisu filmu: Generalnie nie jestem fanem, ALE DOSTANĘ WIRTUALNE PIWA bo jest o sadolach więc wrzucam.
Jak to gówno trafiło na główną? @up zgadzam się wrzucił dla gimbazowni, której tu pełno i która za kolejnego vloga z jakimś pedalstwem, da mu wirtualne piwko.
temu po prawej co się stało w włosy wygląda jakby za młodu wpadł pod blender
Przecież przodowy cebulak pasuje do tego portalu o chuj wam chodzi?
Spinacze, dupci. Jego poradniki sa smieszne nie powiem ze nie bo pare razy naprawde geba mi sie usmiechnela. Dobra robia chlopaki robote a postac tez jest niezle wykreowana na porzadnego pasujacego do wszelkich stereotypow Polaka Cebulaka. Za maciasa piwko. Jak sie nie podoba to przewijac cipencje nikt nie chce sluchac waszego placzu jaki to sadol jest okropny bo ktos wrzucil filmik z satyra.
Dobry jest jebany.. Przebrał się za jakiegoś kolesia i próbuje wmówić, że to nie Zygmunt
Kurwa mocne
Btw.. Zbiorczy
Kurwa mocne
Btw.. Zbiorczy
A Wy tak na siłę nie chcecie być gimbusami, którymi jesteście... Jak kogoś boli, że gość sobie zarabia filmikami na yt, to jest na to specjalna maść.
No kurwa, znowu ten nieśmieszny wąsacz. Jeszcze się gimbusiarni nie znudziło promowanie go na sadolu?
karinawaw napisał/a:
No kurwa, znowu ten nieśmieszny wąsacz. Jeszcze się gimbusiarni nie znudziło promowanie go na sadolu?
wracaj do kuchni gdzie Twoje miejsce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów