Jak było to chujowe tagi. Jak zakazane to wyjebcie i dopiszcie to w regulamin, bo ja nic nie znalazłem.
Jak było to chujowe tagi. Jak zakazane to wyjebcie i dopiszcie to w regulamin, bo ja nic nie znalazłem.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolejny mój komentarz i znowu muszę Wam przekazać kilka słów od Kelthuza, yh.
ps. ten gość gada za każdym razem to samo... Zmienia się tylko ilość hitlerów :/
Kelthuz? - a kto to jakiś nowy idol jutubowych vlogów? O_o Niech najpierw wyjdzie z tej nory na powietrze i się dotleni.
Argumenty Kelthuza:
1. Ludzie którzy głosują za Korwinem to debile
2. Jeśli ktoś nie ma sukcesu to nie ma racji
Idąc tym tokiem myślenia do pierwszej pracy Cię nie przyjmą - przecież widocznie jesteś gównianym pracownikiem.
3. Nie hapie hajsu na politykę
Kelthuz lubi być okradany przez PO które z pieniędzy państwowych organizuje kampanie społeczne.
4. "Nie ma w nim żadnej woli do naprawy Rzeczypospolitej"
Proponuję zapoznać się z filmikiem wstawionym wyżej przeze mnie.
5. Porównanie ze słabymi korwinówkami
Nie wiem jak "kuce" Kelthuza, ale ja wolę żarówkę która kosztuje osiem razy mniej i buczy niż w chuj drugą, ale "sprawną". Poza tym, kupujemy wszystko co zagraniczne, mamy de facto tylko dobre jedzenie (i to zasługa tradycjonalizmu i tego, że żyjemy tu, a nie gdzieś indziej) więc jak możemy robić coś jeszcze gorszego?
6. Zwolennicy JKM to koprofile i narkoleptycy
Kelthuz to jebany koprofil i narkoleptyk. Moje słowo przeciw innemu słowu. I co?
7. Kelthuz płakł o to, że JKM ciśnie gejów, pedałów i inne zwyrodnialstwo
I jak Wy kurwa śmiecie wklejać go pod połową mądrych rzeczy na sadolu? Chyba nie rozumiecie co to za strona, więc wytłumaczę. Z okazji świąt Bożego Narodzenia jebać pedałów, cioty, ofermy życiowe, grubasów z własnej woli, kozojebców i kradnących czarnuchów.
8. Korwin pluje, rzuca się i tak dalej
Ja czekam aż Kelthuz też będzie w wieku JKM i będzie zaplutym dziadkiem (chociaż Korwin nieźle się trzyma i tak)
9. Fatalne występy w TV
Na YT każdy filmik z Korwinem w TV ma łapki w górę i komentarze "Ale mu pojechał Korwin" (w domyśle: wygrał dyskusję).
10. Korwin mówi takim językiem, że nie biedny Kelthuz nie rozumie
To Kelthuz szkołę ominął, bo ja w wieku 16 lat zdaję sobie w pełni sprawę, co mówi i co proponuje pan Janusz. Rozważyłem to (bo zrozumiałem od razu) i uznałem, że jego pogląd jest słuszny.
11. Pomysł Korwina nie przynosi nic dobrego
To co Korwin proponuje jest mniej-więcej w Chinach i kto jest teraz na świecie kasiasty? Chiny.
12. To co jest teraz, jest dobre
Powiedz to 60-letnim babciom, które nie mają na leki i tylko na śmierć czekają.
Jeszcze raz go wkleicie to się tylko ośmieszycie. Idźcie wypinać dupy Tuskowi i spółce gdzie indziej. Przecież na sadolu nie chwali się żadnego dymania w dupę.
No ale poza tym to jak kiedyś się zastanowiłem co by było gdyby KNP doszło do władzy i z ludźmi o tym gadałem; wyszło mi, że nie byłoby źle. Tak realnie (zakładając, że program partii by realizowano chociaż trochę) to by była wolność gospodarcza (przynajmniej dużo większa niż teraz), usunięcie karania za pracę, wyjebanie dużej części armii urzędników, upraszanie procedur podatkowych, uproszczenia prawa, prywatyzacja i parę innych pierdół. Generalnie nie wpieprzano by się ludziom do życia i żyło by mi się lepiej. A to, że prezes czasem kogoś od idiotów wyzwie albo naskoczy na feministki to mam głęboko w poważaniu.
A jak jest teraz? 1) Jebitne podatki,2) urzędnicy nie dość, że niepotrzebni komuś więcej niż sobie to jeszcze upierdliwi, 3) tworzenie kryzysu nietrafionymi decyzjami rozwalającymi gospodarkę, 4) oddawanie lwiej części swojej wypłaty urzędasom bo trzeba utrzymać urzędasowską armię i instytucje przynoszące same straty, 5) setki kretyńskich przepisów, które trzeba spełnić chcąc otworzyć swój własny biznes etc.
Z Korwinem się często nie zgadzam ale już wolę KNP z lekko zwichrowanym prezesem i jego planami nie przeszkadzania ludziom niż socjalistów z planami rozwalenia gospodarki i totalnego wpierdalania się do życia prywatnego ludzi.
Enyłej. Hu de faq i Kelthuz!?
Wkurwia mnie już pod każdym tematem mądrzejszym ten jebany socjalista, więc pokażę Wam dlaczego każdy go słuchający to skrajny idiota (lub nieświadomy, to do wybaczenia).
Argumenty Kelthuza:
1. Ludzie którzy głosują za Korwinem to debile
2. Jeśli ktoś nie ma sukcesu to nie ma racji
Idąc tym tokiem myślenia do pierwszej pracy Cię nie przyjmą - przecież widocznie jesteś gównianym pracownikiem.
3. Nie hapie hajsu na politykę
Kelthuz lubi być okradany przez PO które z pieniędzy państwowych organizuje kampanie społeczne.
4. "Nie ma w nim żadnej woli do naprawy Rzeczypospolitej"
Proponuję zapoznać się z filmikiem wstawionym wyżej przeze mnie.
5. Porównanie ze słabymi korwinówkami
Nie wiem jak "kuce" Kelthuza, ale ja wolę żarówkę która kosztuje osiem razy mniej i buczy niż w chuj drugą, ale "sprawną". Poza tym, kupujemy wszystko co zagraniczne, mamy de facto tylko dobre jedzenie (i to zasługa tradycjonalizmu i tego, że żyjemy tu, a nie gdzieś indziej) więc jak możemy robić coś jeszcze gorszego?
6. Zwolennicy JKM to koprofile i narkoleptycy
Kelthuz to jebany koprofil i narkoleptyk. Moje słowo przeciw innemu słowu. I co?
7. Kelthuz płakł o to, że JKM ciśnie gejów, pedałów i inne zwyrodnialstwo
I jak Wy kurwa śmiecie wklejać go pod połową mądrych rzeczy na sadolu? Chyba nie rozumiecie co to za strona, więc wytłumaczę. Z okazji świąt Bożego Narodzenia jebać pedałów, cioty, ofermy życiowe, grubasów z własnej woli, kozojebców i kradnących czarnuchów.
8. Korwin pluje, rzuca się i tak dalej
Ja czekam aż Kelthuz też będzie w wieku JKM i będzie zaplutym dziadkiem (chociaż Korwin nieźle się trzyma i tak)
9. Fatalne występy w TV
Na YT każdy filmik z Korwinem w TV ma łapki w górę i komentarze "Ale mu pojechał Korwin" (w domyśle: wygrał dyskusję).
10. Korwin mówi takim językiem, że nie biedny Kelthuz nie rozumie
To Kelthuz szkołę ominął, bo ja w wieku 16 lat zdaję sobie w pełni sprawę, co mówi i co proponuje pan Janusz. Rozważyłem to (bo zrozumiałem od razu) i uznałem, że jego pogląd jest słuszny.
11. Pomysł Korwina nie przynosi nic dobrego
To co Korwin proponuje jest mniej-więcej w Chinach i kto jest teraz na świecie kasiasty? Chiny.
12. To co jest teraz, jest dobre
Powiedz to 60-letnim babciom, które nie mają na leki i tylko na śmierć czekają.
Jeszcze raz go wkleicie to się tylko ośmieszycie. Idźcie wypinać dupy Tuskowi i spółce gdzie indziej. Przecież na sadolu nie chwali się żadnego dymania w dupę.
Pewnego dnia przeczytasz tego posta i będziesz się czuł kurewsko zażenowany.
Pozdrawiam.
Kto go słucha skoro swoich słuchaczy nazywa "wyposzczone kuce" ?
Słuchałem go do momentu jak zaczął pierdolić o żarówkach śmierdzących gównem.
Jak to jest argument przeciwko JKM, to ten gość ma nierówno pod sufitem. Jakiej firmie opłaca się robić żarówki które śmierdzą gównem? Gość ma jakiś schizy z niedotlenienia.
Gość widocznie ma jakieś haluny, bo się swoich pierdów nawąchał.
A teraz co do JKM. Jak znajdziecie inne moje komentarze, tak samo podpisuję się tutaj:
PO już rządziło. PiS też już swoje pokazał.
Żeby w tym państwie było dobrze trzeba zrobić jedno wielkie pierdolnięcie i wszystko obrócić do góry nogami. I uważam że takim jebnięciem będzie JKM. W tym roku nie popełnię błędu jak ostatnio (tak, ostatnio głosowałem na PO i bardzo żałuję).
Jak widać po sondażach wyborczych, znowu wygra PiS, więc tylko klauni w cyrku się zmienią, bo przedstawienie dalej będzie to samo.
Kelthuz? - a kto to jakiś nowy idol jutubowych vlogów? O_o Niech najpierw wyjdzie z tej nory na powietrze i się dotleni.
głupie prowokacje mogą być zgubne dla niezdecydowanego elektoratu... A "Pan" Pajac z filmu zamiast marnować czas na swoje bardzo smutne wywody niech zadzwoni do Pana Janusza - youtube.com/watch?v=fyXFB6U2vLc&feature=c4-overview&list=UU6rM... Prowokacja dla idiotów. Pozdrawiam entuzjastów !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów