📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale o co chodzi?
Jackub10000 napisał/a:
Ale o co chodzi?
O to, że się wysrać nie można nawet w samolocie aby grupa zjebów nie wyciągnęła komóreczki żeby to nagrać.
Jeden sra a setka filmuje, co za chore czasy
Plusem siedzenia w pierwszym rzędzie w samolocie jest nie tylko większa ilość miejsca na nogi ale można też śmiało walić cichacze bo wszyscy i tak myślą, że wali z kibla
Jak to możliwe żeby tyle osób udźwigną samolot i leci
to są czary nie ma chuja to nie jest mozliwe
Nigdy w życiu nie wsiadł bym do tego szatańskiego podarunku
VeIture napisał/a:
O to, że się wysrać nie można nawet w samolocie aby grupa zjebów nie wyciągnęła komóreczki żeby to nagrać.
Kapusniaku po prawej na dole koleś klęczy z pierścionkiem i czeka aż jego „luba” się wysra żeby się jej oświadczyć… a ona na nieświadomce sobie sra
Zbysław napisał/a:
Jak to możliwe żeby tyle osób udźwigną samolot i leci
No zależy jak ciężki samolot. Ale da radę udźwignąć jak będzie sporo człowieków. Ja się pieruńsko boję metra. Wielka glizda na prąd przeciskająca się przez tunele bim bam pimmpalalala bom. ..amen.
Co do filmiku to podobno panienka a na pokładzie był jej przyszły narzeczony. Mógłby nie robić sobie podśmiechujków z panny skoro jeszcze dupą bąble puszcza po jebańsku.
Jestem człowiekiem i nic co ludzkie nie jest mi obce. No chyba, że tam siedzi negroid.
Widziałem to gówno na instagramie. Babka siedziała w toalecie, a zaraz przed drzwiami czekał jej chłop z pierścionkiem zaręczynowym, więc wszyscy zaczęli tę romantyczną historię nagrywac.. jprd jedno i drugi na tym samym poziomie
w filmie Idiokracja (https://www.cda.pl/video/1094758322) byla scena, w ktorej widownia w kinie ogladala film z pierdzaca dupa i byl to przebuj.
kiedys ten film byl komedia, a dzisiaj ludzie sie smieja ze to juz dokument
kiedys ten film byl komedia, a dzisiaj ludzie sie smieja ze to juz dokument
Damian_Azi napisał/a:
Jeden sra a setka filmuje, co za chore czasy
Sztuczne sranie i pierdy.
Wyruchał ich, wyruchał Ciebie.
Flodzia napisał/a:
Plusem siedzenia w pierwszym rzędzie w samolocie jest nie tylko większa ilość miejsca na nogi ale można też śmiało walić cichacze bo wszyscy i tak myślą, że wali z kibla
Zapomniałaś dodać, że są to miejsca rodzinne - dlatego jest więcej przestrzeni oraz akcesoria na przednich ściankach typu dodatkowe stoliki na niemowlaka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów