18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Żyjemy w społeczeństwie
~Velture • 2023-08-28, 11:56
Jeśli tak wygląda nasza przyszłość to ja podziękuję...

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Jackub10000 2023-08-28, 12:36 7
Ale o co chodzi?
Zgłoś
~Velture 2023-08-28, 12:43 48
Jackub10000 napisał/a:

Ale o co chodzi?

O to, że się wysrać nie można nawet w samolocie aby grupa zjebów nie wyciągnęła komóreczki żeby to nagrać.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Damian_Azi 2023-08-28, 13:34 27
Jeden sra a setka filmuje, co za chore czasy
Zgłoś
Flodzia 2023-08-28, 13:56 8
Plusem siedzenia w pierwszym rzędzie w samolocie jest nie tylko większa ilość miejsca na nogi ale można też śmiało walić cichacze bo wszyscy i tak myślą, że wali z kibla
Zgłoś
Z................w 2023-08-28, 16:53
Jak to możliwe żeby tyle osób udźwigną samolot i leci

to są czary nie ma chuja to nie jest mozliwe

Nigdy w życiu nie wsiadł bym do tego szatańskiego podarunku
Zgłoś
Sztruks 2023-08-28, 17:09 7
VeIture napisał/a:

O to, że się wysrać nie można nawet w samolocie aby grupa zjebów nie wyciągnęła komóreczki żeby to nagrać.

Kapusniaku po prawej na dole koleś klęczy z pierścionkiem i czeka aż jego „luba” się wysra żeby się jej oświadczyć… a ona na nieświadomce sobie sra
Zgłoś
garota 2023-08-28, 17:25
Zbysław napisał/a:

Jak to możliwe żeby tyle osób udźwigną samolot i leci
to są czary nie ma chuja to nie jest mozliwe
Nigdy w życiu nie wsiadł bym do tego szatańskiego podarunku

No zależy jak ciężki samolot. Ale da radę udźwignąć jak będzie sporo człowieków. Ja się pieruńsko boję metra. Wielka glizda na prąd przeciskająca się przez tunele bim bam pimmpalalala bom. ..amen.

Co do filmiku to podobno panienka a na pokładzie był jej przyszły narzeczony. Mógłby nie robić sobie podśmiechujków z panny skoro jeszcze dupą bąble puszcza po jebańsku.
Zgłoś
Karkus 2023-08-28, 17:40 1
Ktoś w kiblu przeszedł barierę dźwięku
Zgłoś
alucard321 2023-08-28, 18:28 2
Jestem człowiekiem i nic co ludzkie nie jest mi obce. No chyba, że tam siedzi negroid.
Zgłoś
mazga50 2023-08-28, 19:16 1
Może to był ktoś znany, albo wypierdywał 9 symfonię Beethovena?
Zgłoś
EinsZweiPolizei 2023-08-28, 19:18 2
Widziałem to gówno na instagramie. Babka siedziała w toalecie, a zaraz przed drzwiami czekał jej chłop z pierścionkiem zaręczynowym, więc wszyscy zaczęli tę romantyczną historię nagrywac.. jprd jedno i drugi na tym samym poziomie
Zgłoś
parapsychol 2023-08-28, 19:51 1
w filmie Idiokracja (https://www.cda.pl/video/1094758322) byla scena, w ktorej widownia w kinie ogladala film z pierdzaca dupa i byl to przebuj.
kiedys ten film byl komedia, a dzisiaj ludzie sie smieja ze to juz dokument

przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.
Zgłoś
marcino_zly 2023-08-28, 20:09 1
Damian_Azi napisał/a:

Jeden sra a setka filmuje, co za chore czasy

Sztuczne sranie i pierdy.
Wyruchał ich, wyruchał Ciebie.
Zgłoś
x................9 2023-08-28, 20:24
Flodzia napisał/a:

Plusem siedzenia w pierwszym rzędzie w samolocie jest nie tylko większa ilość miejsca na nogi ale można też śmiało walić cichacze bo wszyscy i tak myślą, że wali z kibla

Zapomniałaś dodać, że są to miejsca rodzinne - dlatego jest więcej przestrzeni oraz akcesoria na przednich ściankach typu dodatkowe stoliki na niemowlaka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów