Piotr Żyła poszukuje dwóch głupich kobiet do konkursu mieszanego w skokach narciarskich. Tak ciężko znaleźć dwie głupie?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pozytywna twarz polskiego sportu Z tym gościem niejednego browara bym obalił
jaaaapierdole jak on mnie rozpierdala... jak taki zgredek wystarczy, że zacznie sie wypowiadać i parskam śmiechem
Jest zajebisty wszystkiego najlepszego Piotrze i udanej kariery.
Jest zajebisty wszystkiego najlepszego Piotrze i udanej kariery.
Od boku wygląda jak Babka z "Kiepskich"
Lubie gościa
Wkurwia mnie to jego pajacowanie przed kamerą, niech się wypowiada na luzie, ale bez przesady.
Fajne kurtki mój murzyn też ma taką ;D
Świr i straszny pozytyw. Również bardzo go lubię za to podejście jakie preferuję, ale jak dla mnie niestety tym razem troszkę strzelił sobie w stopę Mógł powiedzieć przykładowo "dwie zwariowane" , "dwie zakręcone" itp , ale z "dwiema głupimi" to lekkie przegięcie. Kurzajewski go trochę przypalił
to se już nie porucha
W sumie, od głupoty do odwagi niedaleka droga.
Bardzo pozytywny koleś, ale niech nie wybiega zbyt daleko...
Na pewno ma hajs itd. itp., ale prawdziwej polskiej dziewoi, to on nago raczej nie widział. A szkoda, bo przy jego popularności, jakby miał trochę skurwielstwa w sobie, to nawet na buli by mu się panienki rozkładały...
Na pewno ma hajs itd. itp., ale prawdziwej polskiej dziewoi, to on nago raczej nie widział. A szkoda, bo przy jego popularności, jakby miał trochę skurwielstwa w sobie, to nawet na buli by mu się panienki rozkładały...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów