Jesteśmy pracowici, jesteśmy waleczni, jesteśmy religijni, potrafimy się jednoczyć, to wszystko sprawia, że możemy być potęgą tak jak kiedyś!!!
Wystarczy, że będziemy pracować na własny rachunek.
Wtedy UE i rosją będą nam padać do stóp byle móc z nami robić interesy, a teraz robimy na niemców i francuzów, jesteśmy niewolnikami europy, terroryzowani ekonomicznie i gospodarczo.
Wiem, że to trudne po latach upodleń ale uwierzmy w siebie!!!
Jesteśmy jedyną nacją w Europie która zasługuje na sukces, dzięki swojej pracowitości, katolickiej moralności, gościnności i niezgodzie na napływ nicponi i fanatyków religijnych!
Chwała Wielkiej Polsce!!!
- logikatory na facebooku
Nie boi się powiedzieć o tym, jak bardzo kocha Polskę i jak dobrze nam wszystkim życzy.
Byłoby szkoda, gdyby udławił się farmazonami, które tak pierdoli bez sensu.
A co do Rosji to niech najpierw zajmą Ukrainę, a dopiero potem pogadamy o Polsce. Jak na razie nawet dwóch obwodów nie mogą porządnie zająć i sankcje im niszczą gospodarkę, a wy tutaj o wojnie z Polską piszecie -_-
Z jednej strony żydokomuna z drugiej szwaby a z trzeciej kacapy i wszyscy pragną jednego aby to Polska była kartą przetargową w interesach międzynarodowych. Biedny ten nasz kraj
Jebane kacapy. tak kurwa sracie wszystkim, nie mówie że unia jest zajebista, ale że żyjemy na koszt rosji ? haha kurwa macie tylko gaz jebane zimne skurwysyny. Umiecie tylko wpierdalać cebule i chlać bimber pędzony w pralce nic więcej. Straszycie bo nic wam więcej nie pozostało, ale jak wam zabraknie butów, żarcia, samochodów, kurwa chyba śniegu wam tylko nie zabraknie to inaczej będziecie śpiewać. WASZ KURWA JEDYNY ZYSK TO POJEBANE FILMIKI W INTERNECIE NIC WIĘCEJ ZJEBY!!!!!!!!
Sie kurwa nie zesraj z tego podniecenia...
Europa gnije - Niestety fakt.
Rosja jest ogromnym rynkiem zbytu - Niestety fakt.
Jeśli Rosja zakręci kurki z gazem i ropą oraz zamknie przestrzeń powietrzną będziemy w czarnej dupie. Gdyby Polska zrobiła tak jak mówi czyli była neutralna nic by się nam złego nie stało a wręcz przeciwnie może byśmy na tym lepiej wyszli. Jeśli ma być wojna to nie ma znaczenia jak się zachowamy bo i tak przemarsz wszelkiej maści wojsk będzie prowadzony przez nasz kraj, ale może do tego momentu mielibyśmy lepiej i spokojniej. Na chuj nam ta unia?! Nie mówię żeby tworzyć nowe ZSRR ale kurwa skoro można coś gdzieś sprzedać to na chuj sobie tą możliwość na własne życzenie niszczyć? i to w imie czego?! Ukrainy i Ukrainców którzy byli dla nas gorsi od Niemców?! No kurwa mać!
Ja wiem że te skurwysyny z sejmu mają w dupie co, gdzie i za ile sprzeda jakiś rolnik czy jakaś firma ale dziwię się że ludzie którzy przez te ich polityczne zagrywki tracą nie wzięli jeszcze sprawy w swoje ręce. Ja można powiedzieć mam wyjebane, mieszkam na południu jak coś się zacznie spierdalam będę miał czas ale ci na wschodzie powinni zacząć martwić się o swoje dupsko bo oni będą pierwsi.
HAHA pajac, sądząc po awatarze "TIR'owiec", tak to jedyna robota oprócz zapierdalania na kopalni, na której możesz się dorobić, bo po wypowiedzi sądząc jesteś jebanym debilem.
Rosja rynkiem zbytu.... JAKIEGO KURWA ZBYTU? 150mln mieszkańców z czego może 12mln żyje na takim poziomie jak przeciętny Europejczyk, jeszcze jacyś oligarchowie, mafia i to koniec. Cała reszta to bieda i pod względem materialnym i umysłowym, żyją w drewniano-słomianych wioskach bez asfaltowych dróg, poziom życia jak kurwa w XVIII wiecznej Europie środkowej, a raczej gorzej. Srają na polu, żrą kasze, gwałcą młode dziewczynki jeżdżą na osłach, albo chujowych traktorach z połowy XX wieku. Chujowe ciuchy, zero wiedzy, brudna dupa, braki w uzębieniu- przeciętny Rosjanin.
I kurwa nie zakręcą gazu bo kurwa nie, a nawet jakby to Europa ma własny gaz, węgiel, ropę. Można też robić z węgla gaz, który jest czyściejszy i bardziej wydajny niż super-duper gaz ziemny z Rosji. Dlatego właśnie nie zakręcą.
@Szczam_Do_Zlewu Gdzie Ci spierdalanie w głowie? Właśnie z tego powodu powinno się zaszczepiać patriotyzm od najmłodszych lat. Jak przyjdzie co do czego to każdy powie - "a wyjebane mam na ten kraj, ważne, żeby interes się zgadzał, mogę być nawet niemcem." To jest smutne.
Patriotyzm to chuj. Powiedz mi czym jest dla ciebie patriotyzm(we własnych słowach, bez encyklopedii)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów