18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:19
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
grudawwk 2014-09-16, 10:42
@riddick1773 rosjanie to nasi bracia? Chyba ci sie sufit na łeb spierdolił
Zgłoś
The87Amon 2014-09-16, 10:42 1
Kurwa nikt mnie tak nie zagotowal jak ten smiec jak zobaczylem te nagranie z nim w TV polski winna ze zrodzily sie nazistowskie niemcy kurwa co on pierdoli to Stalinowi zalezalo na tym zeby hitler zrobil w europie gowno burze zeby radziecka armia mogla potem na latwizne przyjsc i podbic wykrwawiona konfliktem europe tyle ze sie przeliczyl bo hitler okazal sie byc mundrzejszy niz zakladano, i jeszcze ta deklaracja milosci do polszy ale jak fikniecie to wpierdol kurwa tak to brzmi wymownie w tym swinskim jezyku ze az by sie chcialo go w pizde lac, tacy wlasnie ruskie sa ci co maja hajs i stanowisko marzy im sie dominacja gardze nimi szkoda tylko normalnych szarych ludzi zyjacych w tym kraju szczegolnie za uralem tam, bo wszyscy twierdza jednoglosnie ze tam to jest prawdziwa rosja gdzie ludzie sa zyczliwi i nie obchodzi ich kim jestes a i tak cie przygarna pod dach i nakarmia Moskwa St Petersburd czy Wolgograd to nie rosja tylko ewenementy.
Zgłoś
Imie_jego_44 2014-09-16, 10:47 1
Moim zdaniem powinniśmy się oddzielić od UE i uniezależnić od Rosji, dzięki temu powrócimy do dawnej świetności.
Jesteśmy pracowici, jesteśmy waleczni, jesteśmy religijni, potrafimy się jednoczyć, to wszystko sprawia, że możemy być potęgą tak jak kiedyś!!!
Wystarczy, że będziemy pracować na własny rachunek.
Wtedy UE i rosją będą nam padać do stóp byle móc z nami robić interesy, a teraz robimy na niemców i francuzów, jesteśmy niewolnikami europy, terroryzowani ekonomicznie i gospodarczo.
Wiem, że to trudne po latach upodleń ale uwierzmy w siebie!!!
Jesteśmy jedyną nacją w Europie która zasługuje na sukces, dzięki swojej pracowitości, katolickiej moralności, gościnności i niezgodzie na napływ nicponi i fanatyków religijnych!
Chwała Wielkiej Polsce!!!

Polecam poczytać
- zelaznalogika.net
oraz ich nowe inicjatywy:
- Sejmlog.pl
- logikatory na facebooku
Zgłoś
Sycylijczyk 2014-09-16, 11:18 1
Bardzo miły i sympatyczny starszy człowiek.
Nie boi się powiedzieć o tym, jak bardzo kocha Polskę i jak dobrze nam wszystkim życzy.

Byłoby szkoda, gdyby udławił się farmazonami, które tak pierdoli bez sensu.
Zgłoś
eMCeONe 2014-09-16, 11:26
Rosyjski Palikot nie Palikot ale cholera ostatnio też się nad tym zastanawiałem... Bądź co bądź Polska stoi na linii ataku a coś szczerze wątpię, że Dondzio w tym całym eu parlamencie będzie pierwszym by jej bronić... Sytuacja faktycznie jest bardzo napięta a w mediach zamiast podawać fakty to jak zwykle podają jakieś gówno... Kacap nie kacap, odrobinę prawdy ma w tym co mówi
Zgłoś
pituzdg 2014-09-16, 11:47 2
Moja prababcia wróciła z USA(miała obywatelstwo hamburgerskie-miała bo niestety już nie żyje) po 1919 roku bo kochała ten kraj, mój dziadek walczył z niemcami w 1939 roku jako ułan. Ja też kocham ten kraj, ale niestety walczyć za tych debili w nierządzie nie mam zamiaru, nie dość że gnoją zwykłych ludzi to wspierają ukrainę, która zawsze nam szkodziła. Trzeba postawić mur na granicy polsko-ukraińskiej i niech sobie tam walczą nic nam do tego(oczywiście wszyscy z polskim obywatelstwem powinni zostać sprowadzeni do kraju, trzeba dbać o swoich). A pierdolenie o buforze to dobre bajki, jak by ruscy chcieli to i tak zaatakują z Białorusi, obwodu, morza. Znieść sankcję bo one tylko niszczą naszą gospodarkę i zacząć prowadzić grę raz uśmiechnąć się do Rosji raz do Usa a raz do Niemiec w polityce nie powinno być uprzedzeń ani wrogów(ustalonych z góry). Założę się, iż jakbyśmy zaczęli grać na 3 fronty nasza pozycja w świecie znacząco by wzrosła a wraz z tym zmalało by bezpośrednie zagrożenie.
Zgłoś
MrPolak 2014-09-16, 11:52 3
Zgłoś
dagins 2014-09-16, 13:06
Póki co Rosja nie ma żadnego interesu w atakowaniu Pribałtyki i Polski, więc nie należy tego nakręcać i dawać im pretekstu. Natomiast te debile z USA i UE mogą im go dać; wniosek: w miarę możliwości odizolować się od EU i USA, przynajmniej dopóki sami się nie ogarną. Miejmy nadzieję, że Obama niedługo zostanie wysłany na plantacje bawełny, a ich prezydentem zostanie jakiś normalny człowiek nie związany ze służbami lub żydokomuną.
Zgłoś
o................n 2014-09-16, 13:33 4
Ja tam czekam kiedy w końcu niemce wejdą i zajmą Dolny Śląsk, bo chcę siedzieć na niemieckim zasiłku

A co do Rosji to niech najpierw zajmą Ukrainę, a dopiero potem pogadamy o Polsce. Jak na razie nawet dwóch obwodów nie mogą porządnie zająć i sankcje im niszczą gospodarkę, a wy tutaj o wojnie z Polską piszecie -_-
Zgłoś
crystaldragon 2014-09-16, 14:09 1
Dawno takich bzdur nie słyszałem, jedynie mogę się zgodzić z upadającą Europą. Rosja nie jest największym rynkiem i nigdy nie była, cała jej gospodarka oparta jest tylko na surowcach. To Niemcy są największą gospodarką w Europie.
Z jednej strony żydokomuna z drugiej szwaby a z trzeciej kacapy i wszyscy pragną jednego aby to Polska była kartą przetargową w interesach międzynarodowych. Biedny ten nasz kraj
Zgłoś
SarafPrx 2014-09-16, 14:20 1
Jebane kacapy. tak kurwa sracie wszystkim, nie mówie że unia jest zajebista, ale że żyjemy na koszt rosji ? haha kurwa macie tylko gaz jebane zimne skurwysyny. Umiecie tylko wpierdalać cebule i chlać bimber pędzony w pralce nic więcej. Straszycie bo nic wam więcej nie pozostało, ale jak wam zabraknie butów, żarcia, samochodów, kurwa chyba śniegu wam tylko nie zabraknie to inaczej będziecie śpiewać. WASZ KURWA JEDYNY ZYSK TO POJEBANE FILMIKI W INTERNECIE NIC WIĘCEJ ZJEBY!!!!!!!!
Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2014-09-16, 14:28 1
SarafPrx napisał/a:

Jebane kacapy. tak kurwa sracie wszystkim, nie mówie że unia jest zajebista, ale że żyjemy na koszt rosji ? haha kurwa macie tylko gaz jebane zimne skurwysyny. Umiecie tylko wpierdalać cebule i chlać bimber pędzony w pralce nic więcej. Straszycie bo nic wam więcej nie pozostało, ale jak wam zabraknie butów, żarcia, samochodów, kurwa chyba śniegu wam tylko nie zabraknie to inaczej będziecie śpiewać. WASZ KURWA JEDYNY ZYSK TO POJEBANE FILMIKI W INTERNECIE NIC WIĘCEJ ZJEBY!!!!!!!!

Sie kurwa nie zesraj z tego podniecenia...

Nie daję piw fantastico.
Zgłoś
Baziu77 2014-09-16, 14:58
Jeśli chodzi o tę bazę NATO to w 100% popieram... ktoś tam mówił że dzięki temu będziemy mieli zabezpieczenie, gówno prawda, wg mnie to prowokacja w stronę Rosji, u Nas ta baza to tylko makieta i złudzenie.
Zgłoś
martinkane 2014-09-16, 16:16
Żyrinowski to Żyd.
Zgłoś
Samudaripen 2014-09-16, 18:43 1
Szczam_Do_Zlewu napisał/a:

Ale co by nie mówić aż tak głupio nie gada.
Wiadomo że część to bełkot ale na przykład:
Rosjan nie można zastraszyć - Niestety fakt.
Europa gnije - Niestety fakt.
Rosja jest ogromnym rynkiem zbytu - Niestety fakt.
Jeśli Rosja zakręci kurki z gazem i ropą oraz zamknie przestrzeń powietrzną będziemy w czarnej dupie. Gdyby Polska zrobiła tak jak mówi czyli była neutralna nic by się nam złego nie stało a wręcz przeciwnie może byśmy na tym lepiej wyszli. Jeśli ma być wojna to nie ma znaczenia jak się zachowamy bo i tak przemarsz wszelkiej maści wojsk będzie prowadzony przez nasz kraj, ale może do tego momentu mielibyśmy lepiej i spokojniej. Na chuj nam ta unia?! Nie mówię żeby tworzyć nowe ZSRR ale kurwa skoro można coś gdzieś sprzedać to na chuj sobie tą możliwość na własne życzenie niszczyć? i to w imie czego?! Ukrainy i Ukrainców którzy byli dla nas gorsi od Niemców?! No kurwa mać!
Ja wiem że te skurwysyny z sejmu mają w dupie co, gdzie i za ile sprzeda jakiś rolnik czy jakaś firma ale dziwię się że ludzie którzy przez te ich polityczne zagrywki tracą nie wzięli jeszcze sprawy w swoje ręce. Ja można powiedzieć mam wyjebane, mieszkam na południu jak coś się zacznie spierdalam będę miał czas ale ci na wschodzie powinni zacząć martwić się o swoje dupsko bo oni będą pierwsi.

HAHA pajac, sądząc po awatarze "TIR'owiec", tak to jedyna robota oprócz zapierdalania na kopalni, na której możesz się dorobić, bo po wypowiedzi sądząc jesteś jebanym debilem.
Rosja rynkiem zbytu.... JAKIEGO KURWA ZBYTU? 150mln mieszkańców z czego może 12mln żyje na takim poziomie jak przeciętny Europejczyk, jeszcze jacyś oligarchowie, mafia i to koniec. Cała reszta to bieda i pod względem materialnym i umysłowym, żyją w drewniano-słomianych wioskach bez asfaltowych dróg, poziom życia jak kurwa w XVIII wiecznej Europie środkowej, a raczej gorzej. Srają na polu, żrą kasze, gwałcą młode dziewczynki jeżdżą na osłach, albo chujowych traktorach z połowy XX wieku. Chujowe ciuchy, zero wiedzy, brudna dupa, braki w uzębieniu- przeciętny Rosjanin.
I kurwa nie zakręcą gazu bo kurwa nie, a nawet jakby to Europa ma własny gaz, węgiel, ropę. Można też robić z węgla gaz, który jest czyściejszy i bardziej wydajny niż super-duper gaz ziemny z Rosji. Dlatego właśnie nie zakręcą.
ziehzeit napisał/a:

@Szczam_Do_Zlewu Gdzie Ci spierdalanie w głowie? Właśnie z tego powodu powinno się zaszczepiać patriotyzm od najmłodszych lat. Jak przyjdzie co do czego to każdy powie - "a wyjebane mam na ten kraj, ważne, żeby interes się zgadzał, mogę być nawet niemcem." To jest smutne.

Patriotyzm to chuj. Powiedz mi czym jest dla ciebie patriotyzm(we własnych słowach, bez encyklopedii)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów